Συνεχίζονται οι επαφές της Twitter με τον Μασκ για την εξαγορά των 44 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζονται οι επαφές της Twitter με τον Μασκ για την εξαγορά των 44 δισ. δολαρίων
Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, οι δύο πλευρές εξετάζουν το πως θα μπορέσει να κλείσει το deal ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Η διοίκηση της Twitter συνεχίζει τις επαφές με τον Έλον Μασκ για την εξαγορά του αμερικανικού τεχνολογικού ομίλου έναντι 44 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, οι δύο πλευρές εξετάζουν το πως θα μπορέσει να κλείσει το deal ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, με στόχο να «παγώσει» ή να καθυστερήσει η δίκη μεταξύ των δύο πλευρών που αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά πλέον μένει να φανεί το κατά πόσο αυτή θα εκκινήσει, μετά από τη χθεσινή επιστολή του Μασκ προς τη διοίκηση της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ απέστειλε επιστολή στην Twitter για εξαγορά στην τιμή των 54,2 δολαρίων ανά μετοχή που είχε συμφωνηθεί τον Απρίλιο, για να ακολουθήσει η αρχική υπαναχώρηση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο από τη συμφωνία και η νέα αναστροφή του, με την επιστολή της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ είναι προγραμματισμένο να καταθέσει στο δικαστήριο του Ντέλαγουερ στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Εν αναμονή των εξελίξεων, η μετοχή της Twitter υποχωρεί 0,5% στην Wall Street, μετά από τα μεγάλα κέρδη που κατέγραψε στη χθεσινή συνεδρίαση του αμερικανικού χρηματιστηρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

(Πάρα) πολλά τα λεφτά των δικαστικών εξόδων στο... σίριαλ της εξαγοράς της Twitter από τον Μασκ 

gazzetta
gazzetta reader insider insider