Ideal Holdings: Υπερέβη το 70% το ποσοστό αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης για την εξαγορά της Byte

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ideal Holdings: Υπερέβη το 70% το ποσοστό αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης για την εξαγορά της Byte
Υπερέβησαν το ποσοστό του 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Byte οι Δηλώσεις Αποδοχής που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε την 1/7/2022 η Ideal Holdings για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας "ΒΥΤΕ ΑΒΕΕ", σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Υπερέβησαν το ποσοστό του 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Byte οι Δηλώσεις Αποδοχής που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρότασης που υπέβαλε την 1/7/2022 η Ideal Holdings για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας "ΒΥΤΕ ΑΒΕΕ", σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης, την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Byte, επομένως η συγκεκριμένη προϋπόθεση έχει πλέον ικανοποιηθεί.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τους όρους του Πληροφοριακού Δελτίου, η Δημόσια Πρόταση υπόκειται στις ακόλουθες αιρέσεις: α) την έκδοση των νέων μετοχών της Εταιρείας δυνάμει της ΑΜΚ και β) την έγκριση εισαγωγής τους στο Χ.Α.

Υπενθυμίζεται ότι, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή Δηλώσεων Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από τους μετόχους της Byte είναι η 19η Σεπτεμβρίου 2022.

Διευκρινίζεται ότι τα παραπάνω δεν αποσκοπούν να αποτελέσουν και δεν αποτελούν καθ' οιονδήποτε τρόπο συμβουλή, προτροπή ή σύσταση για την αποδοχή ή μη της Δημόσιας Πρότασης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Performance Technologies: Αύξηση καθαρής κερδοφορίας στο πρώτο εξάμηνο

Trastor: Από 14/9 στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου οι νέες μετοχές

Όμιλος Έλτον: Σημαντικές αυξήσεις τζίρου και κερδών πρώτου εξαμήνου

gazzetta
gazzetta reader insider insider