Disney: Σημαντική αύξηση των συνδρομητών του Disney+, «άλμα» 5% για τη μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Disney: Σημαντική αύξηση των συνδρομητών του Disney+, «άλμα» 5% για τη μετοχή
Σημαντική αύξηση κατέγραψαν στο τρίτο τρίμηνο της χρήσης του 2022 οι συνδρομητές της συνδρομητικής πλατφόρμας Disney+, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο αμερικανικός κολοσσός στον κλάδο της ψυχαγωγίας.

Σημαντική αύξηση κατέγραψαν στο τρίτο τρίμηνο της χρήσης του 2022 οι συνδρομητές της συνδρομητικής πλατφόρμας Disney+, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Walt Disney Company.

Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές της πλατφόρμας ανήλθαν στο γ' τρίμηνο χρήσης στα 152,1 εκατ., την στιγμή που αναλυτές σε έρευνα του StreetAccount ανέμεναν μικρότερη αύξηση στα 147,7 εκατ.

Ταυτόχρονα, ο αμερικανικός κολοσσός στον κλάδο της ψυχαγωγίας ανακοίνωσε πως τα κέρδη στο γ' τρίμηνο χρήσης διαμορφώθηκαν στα 1,09 δολάρια/μετοχή, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 0,96 δολαρίων/μετοχή, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Refinitiv.

Πάνω από τις προβλέψεις διαμορφώθηκαν και τα συνολικά έσοδα της Walt Disney Company τα οποία ανήλθαν σε 21,5 δισ. δολάρια, έναντι πρόβλεψης για έσοδα ύψους 20,96 δισ. δολαρίων.

Τα έσοδα από τα θεματικά πάρκα και την πώληση προϊόντων σημείωσαν αύξηση κατά 72% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021 και ανήλθαν στα 7,4 δισ. δολάρια

Μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της εταιρείας για το γ' τρίμηνο της χρήσης του 2022, η μετοχή της εταιρείας στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Wall Street σημειώνει ισχυρή άνοδο σχεδόν 5%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ράλι στην Wall Street με «καύσιμο» από τον πληθωρισμό - Στο +3% ο Nasdaq

Τι κερδίζουν Coca Cola HBC και Three Cents από το deal των 45 εκατ. ευρώ

gazzetta
gazzetta reader insider insider