Coca-Cola HBC: Εξαγοράζει την εταιρεία αναψυκτικών Three Cents, έναντι 45 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Coca-Cola HBC: Εξαγοράζει την εταιρεία αναψυκτικών Three Cents, έναντι 45 εκατ. ευρώ
Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

Την εταιρεία αναψυκτικών Three Cents, θυγατρική κατά 100% της Ideal Holdings εξαγοράζει η Coca-Cola HBC έναντι 45 εκατ. ευρώ.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η κατά 100% θυγατρική της Coca-Cola HBC, CC Beverages Holdings II, κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά της ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) από την SICC Holding Limited, θυγατρική κατά 100% της Ideal Holdings SA.

Η αξία της συναλλαγής ανέρχεται σε 45 εκατ. ευρώ και υπόκειται σε προσαρμογές, με την επιφύλαξη ορισμένων προσαρμογών κλεισίματος.

Σημειώνεται πως η ολοκλήρωση της συναλλαγής υπόκειται σε συνήθεις όρους και κανονιστικές εγκρίσεις, οι οποίες αναμένεται να ληφθούν κατά τη διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου του έτους.

Η εταιρεία είναι ιδιοκτήτης της δημοφιλούς σειράς προϊόντων με την επωνυμία Three Cents, αναψυκτικών χωρίς συντηρητικά ή τεχνητές χρωστικές. Η Three Cents ιδρύθηκε το 2014 από τους Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο, Γιώργο Τσιρίκο και Βασίλη Καλαντζή, μια ομάδα bar tenders και επαγγελματιών F&B. Από την ίδρυσή της, η μάρκα καθιερώθηκε γρήγορα ως ένα super-premium, αφρώδες ποτό για ενήλικες και συστατικό για ποτά και κοκτέιλ.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η ιδρυτική ομάδα θα παραμείνει στην Εταιρεία και θα συνεχίσει να προωθεί τη μάρκα.

Όπως σημειώνει η Coca-Cola HBC, το Three Cents θα συμπληρώσει το υπάρχον χαρτοφυλάκιο ανθρακούχων αναψυκτικών, το οποίο περιλαμβάνει τις μάρκες Schweppes και Kinley.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

«Κράσαρε» προσωρινά η μηχανή αναζήτησης της Google

Alibaba: Αποδεκτή η πρόταση για κύρια εισαγωγή στο Χονγκ Κονγκ

gazzetta
gazzetta reader insider insider