Epsilon Net: Στα 11,27 ευρώ η τιμή - στόχος για τη μετοχή από τη Euroxx

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Epsilon Net: Στα 11,27 ευρώ η τιμή - στόχος για τη μετοχή από τη Euroxx
Η τιμή αντιπροσωπεύει μια ρεαλιστική και εφικτή εκτίμηση, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

«Η Epsilon Net είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους πληροφορικής στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο, αναπτύσσοντας και παρέχοντας μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες επιχειρηματικού λογισμικού για εταιρίες όλων των μεγεθών», αναφέρει η Euroxx Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, σε επιδοτούμενη ανάλυση για την εταιρεία, η οποία εγκαινιάζει μια νέα μορφή ενημέρωσης και επικοινωνίας με το επενδυτικό κοινό.

«Περισσότεροι από 105.000 επαγγελματίες βασίζονται στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρίας, σε τομείς όπως ERP - Εμπορική Διαχείριση, Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, Μισθοδοσία και Ανθρώπινο Δυναμικό (HR)», τονίζει η Euroxx, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Οι αναλυτές, χρησιμοποιώντας διεθνώς αποδεκτές μεθόδους και μοντέλα αποτίμησης, καταλήγουν στην εκτίμηση, ότι: «Δεδομένων των θετικών συνθηκών της αγοράς και των παγκόσμιων τάσεων, ο στόχος τιμής για τη μετοχή της Epsilon Net διαμορφώνεται στα €11,27 και αντιπροσωπεύει μια ρεαλιστική και εφικτή εκτίμηση. Οι διαδρομές για πρόσθετη ανάπτυξη αφθονούν, από περαιτέρω στρατηγική δραστηριότητα M&A έως παρατεταμένη άνθηση του κλάδου λόγω του RRF, της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. Τέτοιες συνθήκες, αναδεικνύουν τις σημαντικά θετικές δυνατότητες της Εταιρίας και τις σταθερές πιθανότητές της να ξεπεράσει τα προβλεπόμενα στοιχεία».

Σημειώνεται πως η έκθεση περιγράφει εκτενώς τις δραστηριότητες και το επιχειρηματικό μοντέλο της Εταιρίας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα συγκριτικά πλεονεκτήματά της (επαναλαμβανόμενα έσοδα, κυρίαρχη παρουσία στους τομείς που δραστηριοποιείται, υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών), που είναι και οι παράγοντες που καθορίζουν διαχρονικά τη στρατηγική του ομίλου της Εταιρίας για επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

EpsilonNet: Απέκτησε το 51% της DIGITAL 4U, για 500.000 ευρώ

Epsilon Net: Εκτόξευση κατά 221,85% στα καθαρά κέρδη του 2021 - Στα 50,51 εκατ. ο κύκλος εργασιών

gazzetta
gazzetta reader insider insider