Regeneron: Έσοδα 2,3 δισ. δολαρίων από το κοκτέιλ αντισωμάτων για τον κορονοϊό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Regeneron: Έσοδα 2,3 δισ. δολαρίων από το κοκτέιλ αντισωμάτων για τον κορονοϊό
Η φαρμακευτική εταιρεία εργάζεται για νέα κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κορονοϊού που θα είναι εστιασμένα στη μετάλλαξη Όμικρον.

Σημαντική αύξηση κατέγραψαν τα έσοδα και τα κέρδη της Regeneron Pharmaceuticals για το δ' τρίμηνο του 2021, με τη φαρμακευτική εταιρεία να λαμβάνει σημαντική ώθηση από τις πωλήσεις του κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κορονοϊού.

Ειδικότερα, τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 4,95 δισ. δολάρια έναντι 2,43 δισ. δολαρίων στο δ' τρίμηνο του 2020 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα 4,56 δισ. δολαρίων.

Τα κέρδη της Regeneron έφτασαν τα 2,22 δισ. δολάρια ή 19,69 δολάρια ανά μετοχή έναντι 1,14 δισ. δολαρίων ή 10,24 δολαρίων ανά μετοχή το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή διαμορφώθηκαν στα 23,72 δολάρια έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 20,40 δολάρια ανά μετοχή.

Τα έσοδα από το κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κορονοϊού ανήλθαν σε 2,3 δισ. δολάρια.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας σημειώνεται πως η Regeneron εργάζεται για νέα κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κορονοϊού που θα είναι εστιασμένα στη μετάλλαξη Όμικρον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Regeneron: Λιγότερο αποτελεσματικό έναντι της Όμικρον το κοκτέιλ αντισωμάτων

gazzetta
gazzetta reader insider insider