Πτώση 14% για τη μετοχή της Virgin Galactic - Αναζητά κεφάλαια 500 εκατ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πτώση 14% για τη μετοχή της Virgin Galactic - Αναζητά κεφάλαια 500 εκατ. δολαρίων
Πριν το άνοιγμα των αγορών, η μετοχή της Virgin Galactic έχασε έως και 12%, σε σχέση με την τιμή κλεισίματος την Τετάρτη στα 12,37 δολάρια.

Πτώση καταγράφει η μετοχή της Virgin Galactic, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας σήμερα πως σχεδιάζει να συγκεντρώσει μέχρι και 500 εκατ. δολάρια από μετατρέψιμους τίτλους υψηλής διασφάλισης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει στόχο να συγκεντρώσει περί τα 425 εκατ. δολάρια από την πώληση µετατρέψιµων τίτλων υψηλής διασφάλισης με έτος λήξης το 2027, μέσω ιδιωτικής προσφοράς, ενώ πιθανόν να δοθεί - στους αγοραστές - η δυνατότητα επιπρόσθετης προσφοράς ύψους 75 εκατ. δολαρίων.

«Η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα καθαρά έσοδα από την προσφορά χρεογράφων για να χρηματοδοτήσει κεφάλαια κίνησης, γενικά και διοικητικά ζητήματα, καθώς και κεφαλαιακές δαπάνες για την επιτάχυνση της ανάπτυξης του διαστημικού στόλου» αναφέρει η ανακοίνωση της Virgin Galactic, σύμφωνα με το CNBC.

Πριν το άνοιγμα των αγορών, η μετοχή της Virgin Galactic έχασε έως και 12%, σε σχέση με την τιμή κλεισίματος την Τετάρτη στα 12,37 δολάρια. Με το καμπανάκι της έναρξης των διαπραγματεύσεων της Wall Street, οι απώλειες διευρύνθηκαν ακόμη περισσότερο, προσεγγίζοντας το 15%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον «καλοβλέπει» τον Euronext για την εισαγωγή της πρώτης του SPAC στην Ευρώπη

gazzetta
gazzetta reader insider insider