Alpha Trust: Στα 0,4836 ευρώ ανά μετοχή το διανεμόμενο μέρισμα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Alpha Trust: Στα 0,4836 ευρώ ανά μετοχή το διανεμόμενο μέρισμα
Το καθαρό ποσό ανά μετοχή που θα λάβουν οι μέτοχοι θα προσδιοριστεί σε νεότερη ανακοίνωση της εισηγμένης.

Τη διανομή μερίσματος από κέρδη προηγούμενων χρήσεων συνολικού ποσού 1.500.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε 0,4836 ευρώ ανά μετοχή, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Trust, που συνεδρίασε σήμερα, 30 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, το ανωτέρω ποσό θα προσαυξηθεί με βάση τον αριθμό μετοχών σε κυκλοφορία αφαιρουμένων των ιδίων μετοχών που θα κατέχει η εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών μέχρι την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος του μερίσματος, οπότε θα διαμορφωθεί το τελικό ποσό του μερίσματος ανά μετοχή.

Το εν λόγω ποσό μερίσματος θα υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5%, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 40 παρ. 1 και 64 παρ. 1 του Ν. 4172/2013, όπως τροποποιήθηκαν με το Ν. 4646/2019 και ισχύουν, το δε καθαρό ποσό ανά μετοχή που θα λάβουν οι μέτοχοι θα προσδιοριστεί σε νεότερη ανακοίνωση.

Περαιτέρω, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση και για την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος του μερίσματος, την ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων (record date) και την ημερομηνία καταβολής, καθώς και για τη σχετική διαδικασία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Alpha Trust: Αυξημένα κέρδη για το 9μηνο του 2021 - Στα 4,5 εκατ. ευρώ ο τζίρος

gazzetta
gazzetta reader insider insider