GameStop: Ανάμικτα τα αποτελέσματα τριμήνου - Μετασυνεδριακή κατρακύλα η μετοχή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
GameStop: Ανάμικτα τα αποτελέσματα τριμήνου - Μετασυνεδριακή κατρακύλα η μετοχή
Οι μετοχές της GameStop υποχώρησαν περισσότερο από 3% μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης, αφού η εταιρεία λιανικής ανέφερε μικτά κέρδη γ' τριμήνου.

Οι μετοχές της GameStop υποχώρησαν περισσότερο από 3% μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης, αφού η εταιρεία λιανικής ανέφερε μικτά κέρδη γ' τριμήνου, παρουσιάζοντας μεγαλύτερη από την αναμενόμενη τριμηνιαία απώλεια και πωλήσεις που ήταν πάνω από τις εκτιμήσεις. Η GameStop ανακοίνωσε ότι έχασε 105,4 εκατ. δολάρια, ή 1,39 δολάρια ανά μετοχή, το τρίμηνο, σε σύγκριση με απώλεια 19 εκατ. δολαρίων, ή 29 σεντς ανά μετοχή, την προηγούμενη περίοδο. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν στα 1,3 δισ. δολάρια από 1 δισ. δολάρια πριν από ένα χρόνο με την άνοδο να αποδίδεται εν μέρει σε «νέες και διευρυμένες σχέσεις με brands».

Η πρόβλεψη της FactSet ανέφερε απώλεια 52 σεντς ανά μετοχή σε πωλήσεις 1,19 δισ. δολαρίων για την εταιρεία. Το απόθεμα ήταν 1,14 δισ. δολάρια στο τέλος του τριμήνου, καθώς η εταιρεία προσπάθησε να προβεί σε επενδύσεις «για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση των πελατών και να μετριάσει τα προβλήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας», ανέφερε η GameStop. Η εταιρεία έκλεισε το τρίμηνο με 1,41 δισ. δολάρια σε μετρητά και ισοδύναμα και χωρίς χρέος εκτός από ένα χαμηλότοκο, ακάλυπτο δάνειο 46,2 εκατ. δολαρίων. Οι μετοχές της GameStop έκλεισαν την ημέρα διαπραγμάτευσης με πτώση 2,3%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider