Επιχειρήσεις | Ελλάδα
29-11-2021 | 15:45

Η MAS ιδρύει θυγατρική εταιρεία στη Ρουμανία

Newsroom
Μοιράσου το
Η MAS ιδρύει θυγατρική εταιρεία στη Ρουμανία
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στη Ρουμανία ανακοίνωσε η MAS ΑΕ, εταιρεία τεχνολογίας με εμπειρία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων αυτοματισμού, ελέγχου και διαχείρισης για τον κλάδο της ενέργειας της βαριάς βιομηχανίας και της ναυτιλίας.

Με έδρα το Βουκουρέστι, η νέα θυγατρική με την επωνυμία «MAS EUROPE - INTELLIGENT ENERGY TECHNOLOGIES» έχει στόχο να επεκτείνει την επιχειρηματική δραστηριότητα της MAS και να εδραιώσει την παρουσία της στη Ρουμανία και την ευρύτερη περιοχή. Η αγορά αυτή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι από τις πιο ενεργές και ταχέως αναπτυσσόμενες σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης της MAS και γι' αυτό αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την προώθηση των προϊόντων, των υπηρεσιών και των πρωτοποριακών λύσεων της.

Ο Strategy & Commercial Manager της MAS AE, Ευάγγελος Μακρινός δήλωσε: «Ο κλάδος της Ενέργειας στη Ρουμανία παρουσιάζει αυξημένη δραστηριότητα στην παραγωγή από πολλαπλές πηγές όπως υδρογονάνθρακες, υδροηλεκτρικά και πυρηνικά με παλαιές τεχνολογίες, γεγονός το οποίο παρέχει ευκαιρίες εκσυγχρονισμού σε όλη την αλυσίδα αξίας μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Η στροφή στις βιώσιμες μορφές παραγωγής, όπως η αιολική, τα φωτοβολταϊκά και η βιομάζα, θα συμπληρώνει αυξανόμενα το μερίδιο στη συνολική ηλεκτροπαραγωγή. Η MAS, μαζί με τους τοπικούς εταίρους μας, επενδύει στην αγορά αυτή και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό».

«Η πολυετής εμπειρία μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η καινοτόμα τεχνολογία λογισμικού, η ποιότητα των υπηρεσιών και η πελατοκεντρική μας προσέγγισή αποτελούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα σε ένα τέτοιο ταχύτατα εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον» συνέχισε ο κ. Μακρινός και τόνισε: «Ένα τέτοιο περιβάλλον είναι πρόκληση και ταυτόχρονα μεγάλη ευκαιρία. Μία πρόκληση στην οποία η MAS μπορεί να ανταποκριθεί με σοβαρότητα και αξιοπιστία οδηγώντας την εξαγωγή της ελληνικής τεχνογνωσίας ένα βήμα μπροστά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

H MAS συστήνει νέα θυγατρική με την ονομασία «i4 Energy»