Το "K2B - Business Empowerment by Kotsovolos" βοηθά κάθε επιχείρηση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το "K2B - Business Empowerment by Kotsovolos" βοηθά κάθε επιχείρηση
Το K-Business ενδυναμώνεται και επανατοποθετείται στην Ελληνική αγορά.

Ο σκοπός της Κωτσόβολος είναι η ενδυνάμωση των ανθρώπων για μία καλύτερη ζωή με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Τη φιλοσοφία αυτή, εφαρμόζει η εταιρεία και στο B2B περιβάλλον, με την επανατοποθέτηση του K-Business στην Ελληνική αγορά, με τη νέα ταυτότητα K2B - Business Empowerment by Kotsovolos.

Το Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos, με την εμπειρία, την εξειδίκευση, τις πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας και την άμεση εξυπηρέτηση, ενδυναμώνει τους πελάτες της Κωτσόβολος για την εξέλιξη και αναβάθμιση των επιχειρήσεών τους, ώστε να είναι πάντα στην κορυφή της επιτυχίας. Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση μέσω εξειδικευμένων συμβούλων, ευέλικτοι τρόποι πληρωμής για τις ανάγκες της επιχείρησης και υψηλή τεχνογνωσία στην ανεύρεση λύσεων με σκοπό την κάλυψη κάθε ανάγκης, είναι μόνο ορισμένοι από τους λόγους που κάνουν το Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos μοναδικό και ελκυστικό για κάθε επιχειρηματία με όραμα.

Η Κωτσόβολος, με πάνω από 100 κατηγορίες και περισσότερους από 50.000 κωδικούς προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την ενδυνάμωση μιας επιχείρησης. Με υπηρεσίες όπως αυτή των ψηφιακών σημάνσεων «My Signage», μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης περιεχομένου και οθονών για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες του χώρου, την υπηρεσία «Conferencing» για κορυφαία εμπειρία τηλεδιασκέψεων μέσω ολοκληρωμένης μελέτης χώρου και εξειδικευμένων λύσεων (μελέτη Audio Visual), την υπηρεσία «Ηλεκτρονικών Ετικετών Προϊόντων» για καινοτομία στη διαχείριση και προβολή των προϊόντων μιας επιχείρησης, την υπηρεσία «Ελέγχου και Ποιότητας Αέρα» για διασφάλιση καθαρής ατμόσφαιρας στους χώρους επίσκεψης των πελατών, καθώς και την υπηρεσία «KBOX» για ολοκληρωμένη IT υποστήριξη και κεντρική διαχείριση όλων των τεχνολογιών μιας επιχείρησης από ένα σημείο, η Κωτσόβολος προσφέρει τρόπους που θα «απογειώσουν» την επιχείρηση.

Το πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει η Κωτσόβολος με το Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos δε σταματά εκεί. Η εταιρεία είναι δίπλα στους επιχειρηματικούς πελάτες της, έτοιμη να τους εξυπηρετήσει όποτε εκείνοι το επιθυμούν, με 19 Business Centers σε Ελλάδα και Κύπρο, με εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων, με άρτια καταρτισμένη και εξειδικευμένη ομάδα Β2Β συνεργατών, με χρηματοδοτικά εργαλεία για ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, με ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για πελάτες Β2Β παρέχοντας την δυνατότητα για online αγορές από την άνεση του γραφείου τους και με ειδική τηλεφωνική γραμμή, με περισσότερους από 100 call agents για άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών μιας επιχείρησης.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί, πως η Κωτσόβολος δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη του ξενοδοχειακού κλάδου, θα βρεθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση ΧΕΝΙΑ, μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους ξενοδόχους, αλλά και στους επαγγελματίες της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας. Στη είσοδο του Hall1 και συγκεκριμένα στη θέση Α01/Β01, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τους εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων της ομάδας Κ2Β - Business Εmpowerment by Kotsovolos, σε ένα περίπτερο συνολικής επιφάνειας 190 τ.μ. και να ζήσουν από κοντά το “K2B Hotel experience”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κ2Β - Business Empowerment by Kotsovolos, μπορείτε να μπείτε εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider