Η Wolt Market ανεβαίνει... Θεσσαλονίκη – Νέο dark store στο Περιστέρι

Μαρίνα Φούντα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Wolt Market ανεβαίνει... Θεσσαλονίκη – Νέο dark store στο Περιστέρι
Διπλή επέκταση του Wolt Market σε Θεσσαλονίκη και Αττική.

Το δρόμο για… Θεσσαλονίκη παίρνει η υπηρεσία Wolt Market, ανοίγοντας τα φτερά της για πρώτη φορά εκτός Αττικής και συνεχίζοντας την επέκτασή της.

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται από το νέο dark store στη Θεσσαλονίκη είναι Θέρμη, Καλαμαριά, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω και Κάτω Τούμπα, Τριανδρία, Σαράντα Εκκλησιές, Άγιος Παύλος, Κέντρο, Συκιές και Ξυροκρίνη.

Παράλληλα, ένα νέο dark store στο Περιστέρι προστίθεται στο υπάρχον δίκτυο για να καλύψει τα ανατολικά προάστια της πρωτεύουσας, ως απάντηση στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες.

Με το νέο dark store στο Περιστέρι αποκτούν κάλυψη οι περιοχές Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Κυψέλη, Σεπόλια, Ταύρος, Ρέντη, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Ίλιον, Πετρούπολη, Περιστέρι και Άγιοι Ανάργυροι.

Τα ψώνια του supermarket στην πόρτα των πελατών σε 20 λεπτά

Τα ψώνια του supermarket έρχονται πλέον στην πόρτα των πελατών της Wolt σε περίπου 20 λεπτά, μέσω του Wolt Market, 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 07:30 έως τις 00:00. Περισσότεροι από 2.500 κωδικοί, που διαρκώς αυξάνονται, έχουν τοποθετηθεί στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market.

Τα διαθέσιμα προϊόντα καλύπτουν όλες τις ανάγκες όπως τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά προς ζύγιση, συσκευασμένα προϊόντα όπως τυριά, αλλαντικά και κρέας, αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, χαρτικά και πολλά ακόμα.

Παράλληλα, παρέχονται σημαντικές προσφορές, ενώ οι πελάτες της Wolt απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, αφού λαμβάνουν στην πόρτα τους ό,τι χρειαστούν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Πώς γίνονται οι συναλλαγές στη Wolt

Οι συναλλαγές στη Wolt γίνονται τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά, ενώ παρέχεται η δυνατότητα προγραμματισμού της παράδοσης σε ημέρα και ώρα που εξυπηρετεί τον πελάτη, για ακόμη μεγαλύτερη διευκόλυνση. Το menu συνοδεύεται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να είναι ακόμη πιο εύκολη, ενώ μέσω του live tracking της εφαρμογής οι πελάτες της Wolt παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο και εφόσον το επιθυμούν οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια.

Μάλιστα σε περίπτωση που χρειαστεί, οι πελάτες της Wolt έχουν στη διάθεσή τους την ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, που απαντάει στα μηνύματα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα.

Με ταχύτατους ρυθμούς η επέκταση

Ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν η Wolt ανακοίνωσε τα εγκαίνια της υπηρεσίας Wolt Market, με την υπόσχεση να τροφοδοτεί τους καταναλωτές πελάτες της και με τα ψώνια της εβδομάδας πέρα από τo delivery γευμάτων που παρείχε μέχρι τότε, σε συνεργασία με εστιατόρια και ταχυφαγεία.

Η είσοδος της δημοφιλούς startup στην αγορά της λιανικής κρίνεται επιτυχημένη, αφού μέσα σε λίγους μήνες το Wolt Market επεκτείνεται από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, με την εταιρεία να συνεχίζει το αναπτυξιακό της πλάνο εντός των ελληνικών συνόρων.

Η Wolt επεκτείνει με γοργούς ρυθμούς στην Ελλάδα το δίκτυο dark stores, που λειτουργούν συμπληρωματικά στο online delivery προϊόντων λιανικής, ενισχύοντας τις διαθέσιμες επιλογές με προϊόντα supermarket, μέσω του Wolt Market. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πρώτες χώρες στην οποίες η Wolt αναπτύσσει ένα δίκτυο dark stores.

Η επέκταση της Wolt Market στη Θεσσαλονίκη έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του deal της φινλανδικής Wolt Enterprises με τη DoorDash, που έρχεται να «ταράξει τα νερά» στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο της διανομής τροφίμων παγκοσμίως. Η αμερικανική DoorDash προχωρά στην εξαγορά της Wolt Enterprises, έναντι τιμήματος 7 δισ. ευρώ, σε μια σύμπραξη που στοχεύει στη δημιουργία ενός παγκόσμιου ηγέτη στον κλάδο του online delivery.

Το μεγάλο deal δεν αναμένεται να επιφέρει αλλαγές στις δραστηριότητες της Wolt στην ελληνική αγορά. O σχεδιασμός της εταιρείας επί ελληνικών συνόρων συνεχίζεται ως έχει, με το αναπτυξιακό πλάνο και τη γεωγραφική της επέκταση να προχωρούν απρόσκοπτα.

Η δημοφιλής εφαρμογή Wolt ήρθε στην Ελλάδα πριν από 2,5 περίπου χρόνια, ενώ ο κατάλογος των καταστημάτων τόσο στον τομέα του φαγητού - όσο και με την είσοδο νέων κατηγοριών λιανικής - διευρύνεται συνεχώς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Wolt «πάει» Χανιά – Η πέμπτη κατά σειρά πόλη εντός του 2021

Νέα υπερδύναμη στον κλάδο του online delivery – Τι σημαίνει για την ελληνική αγορά το deal της DoorDash με τη Wolt

gazzetta
gazzetta reader insider insider