Deutsche Telekom: Εξετάζει την πώληση της T-Systems λόγω χαμηλής αποδοτικότητας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Deutsche Telekom: Εξετάζει την πώληση της T-Systems λόγω χαμηλής αποδοτικότητας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Την πώληση της προβληματικής μονάδας T-Systems εξετάζει η Deutsche Telekom, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Manager Magazin, που επιικαλείται πηγές με γνώση των εξελίξεων.

Την πώληση της προβληματικής μονάδας T-Systems, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της τεχνολογίας της πληροφορίας (ΙΤ), εξετάζει η Deutsche Telekom, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Manager Magazin, που επικαλείται πηγές με γνώση των εξελίξεων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο γερμανικός κολοσσός των τηλεπικοινωνιών αναμένεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους ενδιαφερόμενους τον προσεχή Φεβρουάριο, με την οριστική συμφωνία να τοποθετείται χρονικά στον Σεπτέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με το Manager Magazin, οι επιδόσεις της T-Systems έχουν κριθεί ως μη αποδοτικές από την διοίκηση της Deutsche Telekom, με τις νέες παραγγελίες να έχουν σημειώσει σημαντική κάμψη κατά 25% στην διάρκεια της πανδημίας.

Μάλιστα, την προηγούμενη χρονιά ο CFO της Deutsche Telekom, Κρίστιαν Ίλεκ είχε αναφέρει πως η μείωση των δαπανών από την πλευρά των αυτοκινητοβιομηχανιών και των αεροπορικών βιομηχανιών θα οδηγούσε στην ανάγκη πρόσθετης αναδιάρθρωσης της T-Systems, πέραν του εν εξελίξει τριετούς σχεδίου ανάκαμψης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: Το «success story» των αριθμών και η σκληρή πραγματικότητα των έργων

Γιατί οι σύγχρονες επιχειρήσεις αναζητούν εργαζομένους που συνδυάζουν τεχνικές γνώσεις με ισχυρές ανθρώπινες δεξιότητες

Εξοικονομώ: Η τελευταία ευκαιρία του ΥΠΕΝ και οι πιέσεις για νέα παράταση

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider