Ο Τραμπ πουλά το ξενοδοχείο του στην Ουάσιγκτον για 375 εκατ. δολάρια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Τραμπ πουλά το ξενοδοχείο του στην Ουάσιγκτον για 375 εκατ. δολάρια
Η επενδυτική εταιρεία CGI Merchant Group έχει συμφωνήσει για την επωνυμία και τη διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας από τον όμιλο Waldorf Astoria της Hilton.

Σε συμφωνία να πουλήσει τα δικαιώματα του πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ουάσινγκτον, για 375 εκατ. δολάρια, κατέληξε η οικογενειακή εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το marketwatch που επικαλείται άτομα προσκείμενα στην υπόθεση.

Η CGI Merchant Group, μια επενδυτική εταιρεία με έδρα το Μαϊάμι, έχει συνάψει σύμβαση για την απόκτηση της μίσθωσης του ξενοδοχείου της Trump International Hotel, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον Λευκό Οίκο. Η CGI σκοπεύει να αλλάξει το όνομα Τραμπ, ενώ έχει συμφωνήσει με την Hilton Worldwide Holdings για την επωνυμία και τη διαχείριση της ξενοδοχειακής μονάδας από τον όμιλο Waldorf Astoria της Hilton, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Η συμφωνία της ενοικίασης από τον Τραμπ του Παλαιού Ταχυδρομείου, του ιστορικού κυβερνητικού κτιρίου μέσα στο οποίο βρίσκεται το ξενοδοχείο, είχε προκαλέσει έντονες επικρίσεις από τους Δημοκρατικούς για σύγκρουση συμφερόντων, ενώ οι επιτροπές της Βουλής συνεχίζουν να ερευνούν ζητήματα αμοιβών γύρω από τον πρώην πρόεδρο Τραμπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ντόναλντ Τραμπ: Η περίεργη ρύθμιση με την Deutsche Bank και οι «κρυφές» απώλειες

gazzetta
gazzetta reader insider insider