Roblox: Αποκαταστάθηκε η πλατφόρμα gaming - Αποζημίωση στους δημιουργούς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Roblox: Αποκαταστάθηκε η πλατφόρμα gaming - Αποζημίωση στους δημιουργούς
«Ζητούμε συγνώμη για το χρόνο που χρειάστηκε για να αποκατασταθεί η υπηρεσία» ανέφερε ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, David Baszucki. 

Η Roblox αποκατέστησε τις υπηρεσίες της την Κυριακή, μετά από μία σοβαρή διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων που διήρκησε τρεις ημέρες.

Η online πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες της να παίζουν αλλά και να δημιουργούν τα δικά τους ηλεκτρονικά παιχνίδια, άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα την Πέμπη 28/10 με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τεχνικά προβλήματα που συνδέονται με την προωθητική ενέργεια ενόψει Halloween, σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων γρήγορου φαγητού Chipotle. Γεγονός που αρνήθηκε η Roblox.

«Ζητούμε συγνώμη για το χρόνο που χρειάστηκε για να αποκατασταθεί η υπηρεσία» ανέφερε ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, David Baszucki.

«Η διακοπή δεν είχε σχέση με την κορύφωση εξωτερική κίνησης ή συγκεκριμένου προγράμματος» πρόσθεσε σημειώνοντας πως «προκλήθηκε από την αύξηση του αριθμού των servers στα datacenters της εταιρείας».

Ο Baszucki ανέφερε πως οι developers στην πλατφόρμα θα μπορούν να λάβουν αποζημίωση για πιθανές οικονομικές απώλειες κατά το διάστημα της διακοπής».

Η Roblox μοιράζεται το 30% των εσόδων από τις εικονικές αγορές με τους δημιουργούς της κοινότητας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider