H PayPal διαψεύδει πως κινείται για την απόκτηση της Pinterest έναντι 45 δισ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H PayPal διαψεύδει πως κινείται για την απόκτηση της Pinterest έναντι 45 δισ. δολαρίων
Στην διάψευση δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με ενδεχόμενη πρόταση εξαγοράς της Pinterest προχώρησε την Κυριακή η PayPal.

Στην διάψευση δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με ενδεχόμενη πρόταση εξαγοράς της Pinterest προχώρησε την Κυριακή η PayPal, σημειώνοντας ότι οι σχετικές αναφορές διεθνών πρακτορείων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, το πρακτορείο Bloomberg σε δημοσίευμά του ανέφερε πως οι συζητήσεις για την εξαγορά της Pinterest από την PayPal έναντι 45 δισ. δολαρίων βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ λίγο αργότερα το Reuters έκανε λόγο πως η προσφορά της PayPal προέβλεπε 70 δολάρια για κάθε μετοχή της Pinterest.

Τέλος, σημειώνεται πως η Pinterst δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα του Reuters για να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, ενώ σε περίπτωση που τελικά το deal προχωρήσει θα πρόκειται για την μεγαλύτερη συμφωνία πώλησης εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των social media, καθώς το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η εξαγορά της Linkedin από την Microsoft έναντι του ποσού των 26,2 δισ. δολαρίων το 2016.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider