Twitter: Αγόρασε την εφαρμογή ομαδικών συνομιλιών Sphere

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Twitter: Αγόρασε την εφαρμογή ομαδικών συνομιλιών Sphere
Η εφαρμογή μετρούσε περίπου 500.000 χρήστες στην πρώτη έκδοση της εφαρμογής, όμως ο D’Aloisio δεν έχει δώσει νεότερα δεδομένα για τους χρήστες στη νεότερη εκδοχή. 

Το Twitter ανακοίνωσε πως αγόρασε μία νέα εφαρμογή chat ονόματι Sphere, συνιδρυτής της οποίας είναι ο Βρετανός Nick D’Aloisio.

Με έτος ίδρυσης το 2016, η Sphere ξεκίνησε ως μία εφαρμογή στην οποία οι χρήστες μπορούσαν να κάνουν ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις σε «ζωντανό» χρόνο, πραγματοποιώντας συναλλαγές μικρών ποσών, πριν αλλάξει κατεύθυνση και γίνει εφαρμογή με «ομάδες συνομιλίας».

Σύμφωνα με το CNBC, μεταξύ 2017 και 2019 συγκέντρωσε περίπου 30 εκατ. δολάρια από επενδυτές μεταξύ των οποίων οι: τον συνιδρυτή του Airbnb, Brian Chesky, τον συνιδρυτή του Tinder Sean Rad και τον επενδυτής της Sequoia, Mike Moritz.

Η εφαρμογή μετρούσε περίπου 500.000 χρήστες στην πρώτη έκδοση της εφαρμογής, όμως ο D’Aloisio δεν έχει δώσει νεότερα δεδομένα για τους χρήστες στη νεότερη εκδοχή.

Ο D’Aloisio ανέφερε σχετικά με την εξαγορά πως ο ίδιος και η ομάδα του θα συνεργαστούν με το Twitter για να ενσωματώσουν την εφαρμογή στο Twitter, με διάφορους τρόπους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider