Foot Locker: Τα κέρδη του β' τριμήνου ξεπέρασαν κατά πολύ τις εκτιμήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Foot Locker: Τα κέρδη του β' τριμήνου ξεπέρασαν κατά πολύ τις εκτιμήσεις
Τα έσοδα της Foot Locker ενισχύθηκαν κατά 9,5%, στα 2,28 δισ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα στα 2,09 δισ. δολάρια.

Συντριπτικά ανώτερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα κέρδη της Foot Locker για το β' τρίμηνο του 2021, με τη διοίκηση του κολοσσού αθλητικών ειδών να αναμένει ενίσχυση της κερδοφορίας της για το δεύτερο μισό του έτους.

Ειδικότερα, τα κέρδη της Foot Locker διαμορφώθηκαν σε 430 εκατ. δολάρια ή 4,09 δολάρια ανά μετοχή 45 εκατ. δολαρίων ή 43 σεντ ανά μετοχή το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 2,21 δολάρια, ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Refinitiv ανέμεναν μια μέτρηση στα 1,01 δολάρια ανά μετοχή.

Τα έσοδα της Foot Locker ενισχύθηκαν κατά 9,5%, στα 2,28 δισ. δολάρια από τα 2,08 δισ. δολάρια στο β' τρίμηνο του 2020, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα στα 2,09 δισ. δολάρια.

Ο επικεφαλής οικονομικών της εταιρείας, Άντριου Πέιτς, δήλωσε κατά την ενημέρωση των επενδυτών πως «παραμένουμε προσεχτικά αισιόδοξοι» για τις προοπτικές στο β' εξάμηνο του 2021.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Foot Locker ενισχύεται 8,7% πριν από την έναρξη της συνεδρίασης στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Foot Locker: Δύο εξαγορές αλυσίδων λιανικής, για 1,1 δισ. δολάρια

gazzetta
gazzetta reader insider insider