Με αστερίσκους η συμφωνία 2,7 δισ. ευρώ της CVC με την ισπανική La Liga

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Με αστερίσκους η συμφωνία 2,7 δισ. ευρώ της CVC με την ισπανική La Liga
Η συμφωνία εγκρίθηκε από τις 38 εκ των 42 ομάδων της La Liga, ενώ η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν να είναι αντίθετες.

Την αρχική έγκριση του στη συμφωνία ύψους 2,7 δισ. ευρώ του επενδυτικού fund CVC με την ισπανική La Liga έδωσαν οι ομάδες των δύο πρώτων ποδοσφαιρικών κατηγοριών, σε εθελοντική βάση.

Σύμφωνα με το Reuters, μετά από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της La Liga αποφασίστηκε πως ατομικά οι σύλλογοι θα μπορούν να επιλέξουν να μείνουν εκτός του deal για επενδύσεις στις δομές των ομάδων και στην εμπορική εκμετάλλευση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η συμφωνία εγκρίθηκε από τις 38 εκ των 42 ομάδων της La Liga και διατρέχει ακόμα σοβαρούς κινδύνους για να ακυρωθεί την ώρα που οι μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν να είναι αντίθετες με το deal.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider