Το TikTok το πιο «πολυκαταβεσμένο» app κινητών για το 2020

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το TikTok το πιο «πολυκαταβεσμένο» app κινητών για το 2020
Η αγορά των app «μεγάλωσε» κατά 7 δισ. δολάρια για το περασμένο έτος, με τη συνολική της αξίας να υπολογίζεται πλέον στα 34 δισ. δολάρια.

Στην πρώτη θέση των περισσότερων κατεβασμένων εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα το 2020 βρέθηκε το TikΤοκ, με το κινεζικό app να εκθρονίζει το Messenger της Facebook, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ψηφιακής ανάλυσης App Annie.

Το TikTok είναι η μοναδική πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο που δεν ανήκει στην Facebook, σύμφωνα με το App Annie.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η αγορά των app παγκοσμίως «μεγάλωσε» κατά 7 δισ. δολάρια για το περασμένο έτος, με τη συνολική της αξίας να υπολογίζεται πλέον στα 34 δισ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επιστροφή ενοικίου: Γιατί «ψαλιδίστηκε» η ενίσχυση - Ποιοι υποβάλουν τροποποιητική δήλωση

Υποχρεωτικές οι πληρωμές με IRIS σε όλες τις επιχειρήσεις - Τα πρόστιμα

5 κόκκινες «σημαίες» και 6 tip για τις αγορές κατά την Cyber Monday

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider