Επιχειρήσεις | Ελλάδα
06-08-2021 | 18:05

Trastor: Αγορά οικοπέδου στον Ασπρόπυργο για 800.000 ευρώ

Newsroom
Μοιράσου το
Trastor: Αγορά οικοπέδου στον Ασπρόπυργο για 800.000 ευρώ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την αγορά οικοπέδου επιφανείας 16.013,50 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Μελίσσια» στον Ασπρόπυργο Αττικής, για 800.00 ευρώ, ανακοίνωσε η Trastor.

Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας, «η απόκτηση έγινε, από την 100% θυγατρική της ΔΩΡΙΔΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΕ, οικοπέδου επιφανείας 16.013,50 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Μελίσσια» στον Ασπρόπυργο Αττικής, το οποίο είναι όμορο σε υπάρχουσα ιδιοκτησία της εταιρείας. Το τίμημα για την απόκτηση του οικοπέδου ανήλθε σε €800,000.

Σε συνέχεια της εν λόγω επένδυσης, η θυγατρική έχει στην ιδιοκτησία της ενιαία οικοπεδική έκταση συνολικής επιφάνειας 78,7χιλ τ.μ., έναντι του Εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο και σκοπεύει να αναπτύξει στη παραπάνω νέα έκταση κτίριο αποθήκευσης και διανομής με πιστοποίηση LEED, διαμορφώνοντας με τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις ένα υπερσύγχρονο κέντρο διανομής συνολικής επιφάνειας 31,3χιλ τ.μ.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως
άνω επένδυσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Έπειτα από διαδοχικές επενδύσεις ύψους €29,4εκ σε κτίρια Logistics, η Trastor συνεχίζει να αυξάνει το συνολικό αποτύπωμα της στον κλάδο και σκοπεύει να εφαρμόσει τα νέα πρότυπα της αειφόρου ανάπτυξης και βιωσιμότητας στην κατασκευή του συγκεκριμένου ακινήτου. Η αγορά του εν λόγω οικοπέδου εξασφαλίζει τόσο την ανάπτυξη της λειτουργίας των υφιστάμενων μισθωτών του πιο σύγχρονου κέντρου διανομής στην περιοχή, όσο και σημαντικές υπεραξίες για τους μετόχους της Εταιρείας μας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.