Ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα στο River West Open – Την Πέμπτη το νέο JYSK

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα στο River West Open – Την Πέμπτη το νέο JYSK
RIVER WEST
Την προσεχή Πέμπτη 29 Ιουλίου, ανοίγει τις πόρτες του το νέο κατάστημα JYSK, σε έναν χώρο 1.000 τ.μ. στις νέες εγκαταστάσεις, μετά την επέκταση, του River West.

Μετά την ολοκλήρωση της επένδυσης ύψους 30 εκατ. για την επέκταση του River West, τα πρώτα καταστήματα ξεκινούν σταδιακά τη λειτουργία τους στο εμπορικό πάρκο River West Οpen, όπως ονομάζεται το σύνολο των νέων εγκαταστάσεων.

Yπενθυμίζεται ότι η συνολική ανάπτυξη, ιδιοκτησίας Noval Property, καταλαμβάνει έκταση 83,5 στρεμμάτων, η οποία περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του River West, το megastore της ΙΚΕΑ και πλέον το River West Οpen, με νέες μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, καταστήματα εστίασης και εξωτερικούς χώρους πρασίνου. Την επέκταση του εμπορικού συγκροτήματος σχεδίασε το διεθνές αρχιτεκτονικό γραφείο L35 σε συνεργασία με την Vikelas Architects.

Στον νέο εξωτερικό χώρο καταστημάτων συνολικής επιφάνειας 17.450 τ.μ., θα φιλοξενηθούν καταστήματα γνωστών brands που ανοίγουν τις πόρτες του από τις επόμενες μέρες και σταδιακά έως το φθινόπωρο.

Το 45ο κατάστημα JYSK

Την προσεχή Πέμπτη 29 Ιουλίου, ανοίγει τις πόρτες του το νέο κατάστημα JYSK, σε έναν χώρο 1.000 τ.μ. «Η επέκταση του River West ήταν για εμάς μια πολύ καλή ευκαιρία και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το νέο μας κατάστημα, το 45ο στην Ελλάδα θα στεγαστεί εκεί. Πάντα αναζητούμε σημεία στα οποία υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα και καλή πρόσβαση και το River West Open, σίγουρα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις καθώς πέρα από τους κατοίκους του Αιγάλεω και των γύρω περιοχών αποτελεί προορισμό και για κατοίκους άλλων περιοχών της Αθήνας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας.

Ανάμεσα στα καταστήματα που επίσης θα φιλοξενηθούν στις νέες εγκαταστάσεις του εμπορικού πάρκου βρίσκεται η Decathlon, η γαλλική αλυσίδα αθλητικών ειδών η οποία θα εγκαινιάσει το flagship store της στην Αθήνα, επιφάνειας 5.016 τ.μ. Παράλληλα το κατάστημα παιχνιδιών Μουστάκας από τον εσωτερικό χώρο του River West θα μεταφερθεί στο River West Οpen σε έναν χώρο 4.600 τ.μ. ο οποίος μάλιστα έχει πρόσβαση προς το πάρκινγκ μέσω μίας μεγάλης τσουλήθρας για τα τα μικρά παιδιά που θα το επισκέπτονται ενώ και το κατάστημα Κωτσόβολος θα μεταφερθεί σε έναν χώρο 2.170 τ.μ.

Σημειώνεται πως αυτή τη στιγμή οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου River West φτάνουν τα 5,4 εκατ. ετησίως ενώ στόχος μετά την επέκταση είναι να φτάσουν τα 8 εκατ. σε βάθος τριετίας. Εκτιμάται ότι θα υπάρξει αύξηση των εσόδων κατά 30% μετά την πλήρη ανάπτυξη, καθώς υπολογίζεται ότι τα έσοδα από ενοίκια από 9,5 με 10 εκατ. σήμερα, θα προσεγγίσουν σε 14 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Επενδύσεις 30 εκατ. για το River West Open – Εντός του καλοκαιριού η λειτουργία των πρώτων καταστημάτων

gazzetta
gazzetta reader insider insider