Ελλάδα
22-07-2021 | 18:10

Trastor: Απόκτηση ακινήτου στον Παράδεισο Αμαρουσίου Αττικής

Newsroom
Μοιράσου το
Trastor: Απόκτηση ακινήτου στον Παράδεισο Αμαρουσίου Αττικής
live updates: Ανανεώθηκε πριν

H Trastor A.E.E.A.Π. ανακοινώνει ότι στις 21 Ιουλίου 2021 πλειοδότησε για την απόκτηση οικοπέδου επιφανείας 1.718.80 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στον Παράδεισο Αμαρουσίου Αττικής επί της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου. Το ποσό της πλειοδοσίας για την απόκτηση του οικοπέδου ανήλθε σε €3.015.700.

Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές ενέργειες για την απόκτηση του ανωτέρω οικοπέδου.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor A.E.E.A.Π, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την σημερινή, επιτυχημένη συμμετοχή μας στην πλειοδοτική διαδικασία απόκτησης του εν λόγω ακινήτου στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Η κίνησή μας αυτή σηματοδοτεί την διεύρυνση της επενδυτικής μας δραστηριότητας στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, εφαρμόζοντας σταθερά τη στρατηγική μας για εξασφάλιση σημαντικών υπεραξιών για τους μετόχους μας. Ταυτόχρονα, με την επένδυση αυτή, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την οικοδόμηση ενός χαρτοφυλακίου που θα πληροί τα κριτήρια ESG, συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια προς τη βιώσιμη, αειφόρο ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.