Ελλάδα
16-07-2021 | 18:14

Επίσκεψη του Επιτρόπου Οικονομικής Ανάπτυξης της Georgia των Η.Π.Α. στην Intracom Telecom

Newsroom
Μοιράσου το
Επίσκεψη του Επιτρόπου Οικονομικής Ανάπτυξης της Georgia των Η.Π.Α. στην Intracom Telecom
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Την επίσκεψη του κ. Pat Wilson, Επιτρόπου του τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης της πολιτείας της Georgia των Η.Π.Α. στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία Αττικής, ανακοίνωσε η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Wilson εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Intracom Telecom για τις επενδύσεις που πραγματοποιεί στην Atlanta της Georgia, όπου εδρεύει η θυγατρική της Conklin-Intracom, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Όμιλου και συζήτησε για τα μελλοντικά σχέδια και τις νέες συνεργασίες και έργα τόσο στις Η.Π.Α. όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Αμερικής. Στο πλαίσιο της συζήτησης επισημάνθηκαν οι ευκαιρίες και τα προγράμματα που προσφέρονται στις εταιρείες της Georgia, τα οποία συμβάλλουν στην ίδρυση και την ενίσχυση των δραστηριοτήτων τους στην αγορά. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις εφαρμογές IoT/IPTV της εταιρείας καθώς και στις λύσεις ασύρματης πρόσβασης WiBAS™ της Intracom Telecom, οι οποίες συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια να γεφυρωθεί το «ψηφιακό χάσμα» στις αγροτικές περιοχές της Georgia αλλά και των Η.Π.Α. συνολικά.  

Εικόνα

Ο κ. Pat Wilson, Επίτροπος του τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης της Αμερικανικής πολιτείας της Georgia, επεσήμανε: «Κατά την επίσκεψή μου στην Intracom Telecom, μπόρεσα να δω από κοντά πώς μέσα από το καινοτόμο λογισμικό της και τις εξαιρετικές ευρυζωνικές λύσεις της θα συνεχίσει να διαμορφώνει τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών και της ασύρματης τεχνολογίας. Η καίρια θέση της θυγατρικής της Intracom Telecom στη Georgia διευκολύνει την προσέγγιση πελατών σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, αξιοποιώντας παράλληλα το ταλέντο αλλά και τους κρατικούς πόρους που παρέχονται σε εταιρείες τεχνολογίας από το εξωτερικό».

Ο κ. Kartlos Edilashvili, Acting CEO του Ομίλου Intracom Telecom, σχολίασε: «Ήταν χαρά μας να φιλοξενήσουμε τον κ. Pat Wilson στις εγκαταστάσεις μας και να συζητήσουμε εκτενέστερα τους τρόπους προώθησης του χαρτοφυλακίου μας σε μια αγορά στρατηγικού ενδιαφέροντος για την Intracom Telecom. Είμαι πεπεισμένος ότι η συζήτησή μας, εκτός από γόνιμη, εγκαινίασε έναν ειλικρινή και ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με θετικά αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.