Προσφορά βοήθειας σε σχολεία και κοινωνικούς φορείς από τη Siemens Ελλάδος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσφορά βοήθειας σε σχολεία και κοινωνικούς φορείς από τη Siemens Ελλάδος
Η Siemens Ελλάδος στηρίζει το έργο του ΜΚΣ «ΔΕΣΜΟΣ» προσφέροντας έπιπλα και εξοπλισμό γραφείου, σε σχολεία και κοινωνικούς φορείς.

Περισσότερα από 400 έπιπλα και είδη εξοπλισμού γραφείου παραχώρησε με τη μορφή δωρεάς προς επαναχρησιμοποίηση από σχολεία και έναν κοινωνικό φορέα της Αττικής, η Siemens Ελλάδος, στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας της με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ».

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός παραδόθηκε μέσω του «ΔΕΣΜΟΥ» στο 1ο Γυμνάσιο Αυλώνα, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καλλιθέας, το 13ο Γυμνάσιο Καλλιθέας, καθώς και στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μάνδρας- Ειδυλλίας, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες των εγκαταστάσεών τους.

Η Siemens Ελλάδος υποστηρίζει έμπρακτα από το 2013 το σημαντικό έργο του «ΔΕΣΜΟΥ», ο οποίος αναλαμβάνει με τον πλέον αξιόπιστο και κοινωνικά ευαίσθητο τρόπο να αξιοποιεί δωρεές, κατευθύνοντάς τες προς φορείς που βρίσκονται σε ανάγκη, οικοδομώντας ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για ευάλωτες ομάδες της τοπικής κοινωνίας.

«Στη Siemens πιστεύουμε ότι μια εταιρεία πρέπει να συμβάλλει στην ευημερία και την πρόοδο της κοινωνίας και ως εκ τούτου είναι τιμή μας να ενισχύουμε το ουσιαστικό έργο Σωματείων όπως ο «ΔΕΣΜΟΣ». Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσω της πολυετούς συνεργασίας μας αρκετοί φορείς, κοινωφελή ιδρύματα και σχολεία, κατάφεραν να καλύψουν σημαντικές ελλείψεις σε έπιπλα και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, περιορίζοντας τις δικές τους δαπάνες. Ευχόμαστε η συγκεκριμένη δωρεά να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φορέων αυτών, ώστε να συνεχίσουν να επιτελούν το σημαντικό τους έργο απρόσκοπτα», δήλωσε ο κ. Johann Goettler, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Α.Ε..

«Συνεργασίες που επαναλαμβάνονται για το κοινό καλό, όπως αυτή με τη Siemens, μας τιμούν και μας γεμίζουν χαρά. Στον ΔΕΣΜΟ, οι συνεργάτες διακρίνουν έναν αξιόπιστο σύμμαχο, που διευκολύνει και μεγιστοποιεί τον αντίκτυπο κάθε προσφοράς τους, συμβάλλοντας για έναν καλύτερο κόσμο. Με κεντρικό γνώμονα την ουσιαστική κοινωφελή προσφορά, αξιοποιούμε κάθε δωρεά, οικονομική ή/και σε είδος, καλύπτοντας πραγματικές-καταγεγραμμένες ανάγκες, και δημιουργούμε μια αλυσίδα φροντίδας και στήριξης για όσους έχουν ανάγκη», δήλωσε η κα Αλέξια Κατσαούνη, Πρόεδρος ΔΣ του ΜΚΣ «ΔΕΣΜΟΣ».

Το ΜΚΣ «ΔΕΣΜΟΣ» συνεργάζεται με ιδιώτες, εταιρείες, ιδρύματα και άλλους κοινωφελείς οργανισμούς διασφαλίζοντας την μέγιστη αξιοποίηση των δωρεών που λαμβάνει για την κάλυψη αναγκών οργανισμών και κοινωνικών ομάδων που βρίσκονται σε ανάγκη. Με την στήριξη των υποστηρικτών, των μελών και των εθελοντών του, το Σωματείο συμβάλλει ουσιαστικά σε μια καλύτερη κοινωνία μέσα από δράσεις για την κοινωνική πρόνοια, την αντιμετώπιση κρίσεων και την υγεία σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider