Ελλάδα
06-07-2021 | 13:06

Συμφωνία Nova -Intracom Telecom για υψηλή ευρυζωνική πρόσβαση σε εταιρικούς πελάτες

Newsroom
Μοιράσου το
Συμφωνία Nova -Intracom Telecom για υψηλή ευρυζωνική πρόσβαση σε εταιρικούς πελάτες
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Στην υπογραφή συμφωνίας με την Intracom Telecom, προχώρησε η Nova για την παροχή ασφαλών, αποδοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών σε εταιρικούς πελάτες, μέσω της υιοθέτησης των κατάλληλων και οικονομικά αποδοτικών τεχνολογιών της πρώτης. 

Ειδικότερα, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού ο πάροχος επιχειρηματικών λύσεων και υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, broadband internet, σταθερής τηλεφωνίας και ενέργειας, Nova, θα προμηθευτεί από την Intracom Telecom προηγμένο εξοπλισμό ασύρματου δικτύου πρόσβασης που περιλαμβάνει τα συστήματα  WiBAS™, OmniBAS™, UltraLink™ και την πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου uniMS™. 

Αναζητώντας λύσεις και τεχνολογίες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ευρυζωνική πρόσβαση, ειδικά κατασκευασμένες για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, η Nova επένδυσε στις μικροκυματικές (MW) και χιλιοστομετρικές (mmWave) οικογένειες προϊόντων της Intracom Telecom για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών της πελατών. Η επιλογή τόσο της τεχνολογίας αυτής όσο και των κορυφαίων προϊόντων αποτελούν σημαντικό κομμάτι της επένδυσης της Nova για την επέκταση, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της χωρητικότητάς του δικτύου της, ιδιαίτερα καθώς ο πάροχος, μετά την εξαγορά του από την United Group, σκοπεύει να διεισδύσει δυναμικότερα στην αγορά των υπηρεσιών προηγμένων δεδομένων. 

Το ασύρματο δίκτυο της Nova εξασφαλίζει ισχυρή και ταχεία διάθεση υπηρεσιών σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες. Η Intracom Telecom παρέχει στη Nova μια ποικιλία πλατφορμών, ανάλογα με την τοπολογία και την ταχύτητα σύνδεσης. Συγκεκριμένα, η οικογένεια προϊόντων WiBAS™ μπορεί να αξιοποιηθεί όπου είναι δυνατή η πολυσημειακή τοπολογία, ενώ όταν απαιτείται δισημειακή τότε αξιοποιούνται τα ραδιοσυστήματα OmniBAS™ και UltraLink™. Η διαχείριση όλου του συστήματος θα γίνεται μέσω της εξελιγμένης πλατφόρμας uniMS™ Network Lifecycle Assurance. Η Nova ανέθεσε στην Intracom Telecom να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης με τη σύναψη σχετικής συμφωνίας (SLA). 

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία μας με την Intracom Telecom προκειμένου να παρέχουμε ασφαλείς, αποδοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες στους εταιρικούς μας πελάτες, μέσω της υιοθέτησης κατάλληλων και οικονομικά αποδοτικών τεχνολογιών» δήλωσε σχετικά ο κ. Νίκος Ξανθόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Business Product & Presales στη Nova 

«Η Intracom Telecom προμηθεύει τη Nova με καινοτόμα προϊόντα από το 2016 και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνεχίζουμε την έμπιστη και μακροχρόνια συνεργασία μας μαζί της. Η εταιρεία μας θα παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία θα παρέχουν υψηλή ευρυζωνική πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, υποστηρίζοντας έτσι την ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου της Nova» τόνισε από πλευράς του ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.