Apple: Επενδύει επιπλέον 45 εκατ. δολάρια στην Corning

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Επενδύει επιπλέον 45 εκατ. δολάρια στην Corning
H Apple επενδύει επιπλέον 45 εκατ. δολάρια στην Corning, μέσω του δικού της Advanced Manufacturing Fund, πρόσθετα στα 450 εκατ. δολάρια που έχει ήδη διοχετεύσει στην αμερικανική εταιρεία την τελευταία τετραετία.

H Apple επενδύει επιπλέον 45 εκατ. δολάρια στην Corning, μέσω του δικού της Advanced Manufacturing Fund, πρόσθετα στα 450 εκατ. δολάρια που έχει ήδη διοχετεύσει στην αμερικανική εταιρεία την τελευταία τετραετία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple, η επένδυση «θα επεκτείνει την παραγωγική ικανότητα της Corning στις ΗΠΑ και θα κατευθύνει την έρευνα και ανάπτυξη προς νέες τεχνολογίες που θα υποστηρίξουν την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος».

Υπενθυμίζεται ότι η Corning παρέχει το γυαλί για μια ποικιλία προϊόντων της Apple, όπως το iPhone, το iPad, και το Apple Watch. Οι δύο εταιρείες έχουν μια σχέση που πηγαίνει πίσω στο πρώτο iPhone. Πέρυσι συνεργάστηκαν για την τεχνολογία κεραμικής ασπίδας του iPhone 12, η οποία, σύμφωνα με την Apple, είναι πιο ανθεκτική από οποιοδήποτε τζάμι, οποιουδήποτε smartphone.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider