Αυξημένες πωλήσεις και κέρδη για τη 3M στο α' τρίμηνο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυξημένες πωλήσεις και κέρδη για τη 3M στο α' τρίμηνο
Τα έσοδα και τα κέρδη ανά μετοχή της αμερικανικής εταιρείας κινήθηκαν ανώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών. Υποχώρηση για τη μετοχή της 3M πριν από το άνοιγμα της Wall Street.

Ενισχυμένα διαμορφώθηκαν τα εταιρικά αποτελέσματα της 3M για το α' τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αμερικανικής πολυεθνικής επιχείρησης.

Ειδικότερα, τα συνολικά έσοδα της 3M διαμορφώθηκαν στα 2,77 δισ. δολάρια έναντι 2,25 δισ. δολαρίων στο α' τρίμηνο του 2020, ενώ οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν στα 8,85 δισ. δολάρια από 8,08 δισ. δολάρια για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2020. Οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του FastSet ανέμεναν πως οι πωλήσεις θα διαμορφωθούν σε 8,44 δισ. δολάρια.

Τα προσαρμοσμένα κέρδη της 3Μ ανά μετοχή ενισχύθηκαν στα 2,77 δολάρια ανά μετοχή, ενώ οι αναλυτές ανέμενα κέρδη ανά μετοχή στα 2,29 δολάρια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως στοχεύει σε κέρδη ανά μετοχή από 9,20 έως 9,70 δολάρια για το σύνολο της χρήσης του 2021, ενώ οι αναλυτές προβλέπουν κέρδη στα 9,62 δολάρια ανά μετοχή.

Σημειώνεται πως μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της 3M υποχωρεί 1,27% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στη Wall Street.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

General Electric: Ανώτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη, μειωμένα τα έσοδα στο α' τρίμηνο

Tesla: Καθαρά κέρδη ρεκόρ στο α' τρίμηνο - Αύξηση εσόδων 74%

Καλύτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη της Intel στο α' τρίμηνο

gazzetta
gazzetta reader insider insider