Ελλάδα
22-04-2021 | 19:28

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Έκκληση για άνοιγμα της αγοράς από τις 24/4, χωρίς ραντεβού

Newsroom
Μοιράσου το
Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Έκκληση για άνοιγμα της αγοράς από τις 24/4, χωρίς ραντεβού
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Το άνοιγμα της αγοράς της Θεσσαλονίκης, από το Σάββατο 24 Απριλίου, χωρίς ραντεβού, ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης (ΕΣΘ), με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην επιστολή ο πρόεδρος του ΕΣΘ, Παντελής Φιλιππίδης, διατυπώνει το αίτημα η αγορά να λειτουργήσει “με η μέθοδο της εισόδου του πελάτη εντός καταστήματος” και “με απλή αποστολή μηνύματος SMS στον κωδικό 13032, για μετακίνηση με σκοπό την επίσκεψη καταστημάτων λιανικού εμπορίου”.

Προσθέτει ότι προϋπόθεση αποτελεί η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, “τα οποία τηρήθηκαν ευλαβικά όποτε ζητήθηκε με Υπουργική Απόφαση, πιστεύοντας ότι το ύστατο αγαθό είναι η υγεία και σεβόμενοι πάντοτε τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη μάχη με τον ιο και όλους αυτούς που σήμερα ταλαιπωρούνται από την πανδημία”.

“Ζητούμε τη λήψη επείγουσας απόφασης για άνοιγμα της αγοράς μας, καθώς οι αντοχές χιλιάδων επιχειρηματιών της πόλης μας, έχουν πλέον εξαντληθεί!”, σημειώνει ο πρόεδρος του ΕΣΘ.

Τέλος, επισημαίνει ότι ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ως συμπαραστάτες στην προσπάθεια του τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, 13 δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας, αλλά και το καταναλωτικό κοινό της Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.