ΕΣΑ για λιανεμπόριο: Οι καταναλωτές να προτιμούν τα καταστήματα της γειτονιάς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΕΣΑ για λιανεμπόριο: Οι καταναλωτές να προτιμούν τα καταστήματα της γειτονιάς
Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου ζήτησενα ανοίξουν άμεσα οι επιχειρήσεις της εστίασης καθώς για να επιβιώσουν πρέπει και να λειτουργήσουν, ενώ με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν και τα φαινόμενα συνωστισμού σε άλλους χώρους.

Το μήνυμα πως οι αγορές θα πρέπει να γίνονται με ασφάλεια έστειλε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τη Δευτέρα, σε δηλώσεις του από την Ερμού, διανέμοντας μάσκες και αντισηπτικά στις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΕΣΑ, «με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της διοίκησης του επιμελητηρίου, με επικεφαλής τον κ. Χατζηθεοδοσίου, βρέθηκαν σήμερα δίπλα στους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές, διανέμοντας μάσκες και αντισηπτικά στις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου.

Σε δηλώσεις του από την Ερμού, ο κ. Χατζηθεοδοσίου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, καλώντας όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας προκειμένου οι αγορές να γίνονται με ασφάλεια, αλλά και τους καταναλωτές να προτιμούν τα καταστήματα της γειτονιάς αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τις μετακινήσεις. "Με τη στήριξη όλων η αγορά μπορεί να παραμείνει ανοιχτή»", τόνισε ο πρόεδρος.

Αναφερόμενος παράλληλα στον κλάδο της εστίασης, χαρακτήρισε θετικά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, ζήτησε ωστόσο να ανοίξουν άμεσα οι επιχειρήσεις καθώς για να επιβιώσουν πρέπει και να λειτουργήσουν, ενώ με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν και τα φαινόμενα συνωστισμού σε άλλους χώρους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider