Επιχειρήσεις | Ελλάδα
25-02-2021 | 15:49

Αυτά είναι τα 6 πολυτελή ακίνητα που κανείς δεν θέλει να αγοράσει (pics)

Αυτά είναι τα 6 πολυτελή ακίνητα που κανείς δεν θέλει να αγοράσει (pics)

Τις περισσότερες φορές όσο πιο πολυτελές είναι ένα ακίνητο, τόσο μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών, όμως υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις που τα ακίνητα είναι τόσο... υπερβολικά που μένουν στα «αζήτητα».

Σύμφωνα με το theRichest υπάρχουν έξι πολυτελή ακίνητα που κανείς δεν θέλει να αγοράσει... για λόγους κόστους, αρχιτεκτονικής ή ακόμα και ιστορίας!

Δείτε ποια είναι αυτά:

 

Μπορεί το Σαν Φρανσίσκο να είναι μία από τις πιο ακριβές αγορές ακινήτων στις ΗΠΑ, υπάρχει όμως μία εξαίρεση!

Πρόκειται για το «ιστορικό ακίνητο νο54» γνωστό και ως "Queen Anne", το οποίο έχει πωλητήριο μόλις 1 δολάριο. Όμως η εξαιρετικά κακή κατάσταση στην οποια βρίσκεται το ακίνητο και τα χρήματα που θα χρειαστούν για να γίνει κατοικήσιμο κρατά μακριά τους υποψήφιους αγοραστές...

 

Στη πόλη Ογιολάι στην Ιταλία μπορεί να βρει κανείς πολλά ακίνητα που πωλούνται έναντι 1 ευρώ και όμως παραμένουν χωρίς αγοραστές, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις για την ανακαίνιση τους είναι εξαιρετικά υψηλές. Ενώ οι χρονικές προϋποθέσεις που έχει θέσει η πολιτεία δεν είναι ιδιαίτερα θελκτικές στους υποψήφιους αγοραστές.

Η έπαυλη βικτωριανού ρυθμού στο Νιού Τζέρσι (ΗΠΑ) έφτασε να πωλείται έντανι 10 δολαρίων, όμως ούτε έτσι κατάφερε να βρεθεί αγοραστής. Τελικά, το 2019 το ακίνητο κατεδαφίστηκε!

Η πιο ακριβή κατοικία στην αγορά ακινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου έχει τιμή 138 εκατ. δολάρια, αλλά ελάχιστο ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές.

Το μεγαλύτερο ξύλινο «καταφύγιο» του κόσμου βρίσκεται στην περιοχή Lake Superior δεν έχει βρει ακόμα αγοραστή, αν και η αρχική τιμή των 40 εκατ. δολαρίων έχει δεχτεί σημαντική «έκπτωση».

 

To Neverland Ranch χρειάστηκε να αλλάξει όνομα (Sycamore Valley Ranch) και να «ρίξει» την τιμή του στα 31 εκατ. δολάρια, από τα 100 εκατ. δολάρια που είχε οριστεί αρχικά η τιμή του... για να καταφέρει να πωληθεί.  

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.