Ανακοινώθηκε επισήμως από το ΤΧΣ η παραίτηση του Czurda

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανακοινώθηκε επισήμως από το ΤΧΣ η παραίτηση του Czurda

Αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, θέση που κατείχε από τον Μάιο του 2017, ο Δρ Martin Czurda, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ΤΧΣ, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Γενικού Συμβουλίου και η Εκτελεστική Επιτροπή του Ταμείου εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους για τη μακρά συνεργασία με τον Δρ Czurda και εύχονται κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, και παρά την ονοματολογία που ακούγεται για τον διάδοχο του κ. Czurda, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΧΣ πρόκειται να επιλεγεί κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού. Ο διεθνής διαγωνισμός θα προκηρυχθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από το Selection Panel του ΤΧΣ και θα αναζητηθεί manager πολύ υψηλών προδιαγραφών, με αποδεδειγμένη εμπειρία και ικανότητες στον τομέα του investment banking. Διεθνής σύμβουλος θα προσκομίσει τη λίστα των υποψηφίων στο Selection Panel του ΤΧΣ και από τη λίστα αυτή θα επιλεγεί ο κατάλληλος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο νέος CEO του ΤΧΣ αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα μέσα στην Άνοιξη. Εν τω μεταξύ, το Ταμείο θα διοικείται από τον Αναπληρωτή CEO Ηλία Ξηρουχάκη και την κα Μαρίκα Φραγκάκη, έτερο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία έχει υποβάλει μεν την παραίτησή της, αυτή όμως δεν έχει τυπικά ολοκληρωθεί. Σημειώνεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή του ΤΧΣ είναι τριμελής (Czurda, Ξηρουχάκης, Φραγκάκη).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider