Συνεργασία της Intersys με την Imerys Greece

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία της Intersys με την Imerys Greece

Συνεργασία 3ετούς διάρκειας με την Imerys Greece, ξεκίνησε η Intersys Α.Ε. για παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS).

Η Imerys αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό πρωτογενώς επεξεργασμένου περλίτη και τον μεγαλύτερο εξαγωγέα μπεντονίτη παγκοσμίως. Με τη συνεργασία αυτή, η Intersys ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική αγορά ως ένας από τους πιο αξιόπιστους MPS providers και διευρύνει την παρουσία της στον κλάδο της Βιομηχανίας και Ενέργειας.

Το Intersys MPS αποτελεί πρακτική που συνεισφέρει αποδεδειγμένα στην εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τον κλάδο και το μέγεθος τους. Βασική πολιτική του Intersys MPS, είναι η τακτική ενημέρωση του συνεργάτη σε κάθε στάδιο για την απόδοση της λύσης, το ποσοστό εξοικονόμησης και τα πρακτικά οφέλη που απολαμβάνει, για να έχει πλήρη διαφάνεια της επένδυσης.

Η πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση της Intersys, στον σχεδιασμό και παροχή εξειδικευμένων λύσεων εκτύπωσης -σε συνεργασία με την Canon- εξασφαλίζει στους συνεργάτες της σημαντικά πλεονεκτήματα όπως: δραστική μείωση του κόστους, αυξημένη ασφάλεια και έλεγχο -μέσω κεντρικής διαχείρισης- του εκτυπωτικού στόλου και αύξηση της παραγωγικότητας.

Ήδη υλοποιήθηκε αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών στα κεντρικά γραφεία και στα σημεία παραγωγής πανελλαδικά, με πολυμηχανήματα Canon και παράλληλη εφαρμογή του λογισμικού διαχείρισης εκτυπώσεων uniFLOW, το οποίο επιτρέπει την ενιαία, συστηματική, απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση του εκτυπωτικού εξοπλισμού.

«Ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία με την Intersys η οποία είναι εδραιωμένη στον τομέα της εδώ και πολλά χρόνια. Στις απαιτητικές ημέρες που διανύουμε, η αμεσότητα και η προσαρμοστικότητα είναι απαραίτητη σε ένα περιβάλλον που ολοένα μεταβάλλεται. Προσβλέπουμε στην συνεργασία της Imerys με την Intersys», δήλωσε ο Αντώνης Φρέρης, ΕΜΕΑ ΙΤ Support.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider