Διευρύνει το δίκτυο των καταστημάτων της η «Βενέτης»

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διευρύνει το δίκτυο των καταστημάτων της η «Βενέτης»

Στη διεύρυνση του δικτύου της προχωρά μέσα στο 2021 η εταιρεία Βενέτης με άνοιγμα νέων καταστημάτων και μετεγκατάσταση των καταστημάτων που ήδη λειτουργούν σε νέα ακίνητα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ήδη τη λειτουργία ενός νέου καταστήματος ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στη Νέα Ιωνία (Λεωφόρος Ηρακλείου 256 και Μικράς Ασίας 1) στο πλαίσιο του νέου αναπτυξιακού της πλάνου της.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του 2020 η εταιρεία είχε προχωρήσει στο κλείσιμο 5 καταστημάτων της λόγω, όπως σημείωνε, της αδυναμίας συνεννόησης με τους ιδιοκτήτες των ακινήτων που στεγάζονταν τα συγκεκριμένα καταστήματα, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις που γίνονταν για τη μείωση των ενοικίων.

Πλέον το 2021 η Βενέτη ξεκινά, όπως επισημαίνει, ένα δυναμικό αναπτυξιακό πλάνο και προχωρά στη λειτουργία νέων καταστημάτων ή τη μετεγκατάσταση καταστημάτων της σε νέα ακίνητα, «στα οποία οι όροι συνεργασίας και μίσθωσης θα είναι προσαρμοσμένοι στα δεδομένα της σημερινής υγειονομικής και οικονομικής κρίσης».

Προσθέτει παράλληλα πως, «το νέο κατάστημα στη Νέα Ιωνία απορρόφησε τμήμα των εργαζομένων από τα 5 καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ που έκλεισαν τον Οκτώβριο, ενώ η ίδια πολιτική θα ακολουθηθεί και στα επόμενα νέα καταστήματα».

Σημειώνεται τέλος πως από τον Δεκέμβριο η αλυσίδα ξεκίνησε και συνεργασία με την ηλεκτρονική πλατφόρμα Wolt, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραγγέλνουν Οnline τα προϊόντα της με πηγές της εταιρεία να σημειώνουν στο insider.gr ότι μετά τη Wolt θα αναζητηθούν και άλλες συνεργασίες στο χώρο του delivery.

Διαβάστε επίσης:

Συνεργασία με τη Wοlt ξεκίνησε η αλυσίδα Βενέτης

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider