Mε e-shop ξανά αλλά χωρίς click away τα Jumbo

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mε e-shop ξανά αλλά χωρίς click away τα Jumbo

Σχεδόν μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα το e-shop της αλυσίδας Jumbo, που βρισκόταν εκτός λειτουργίας από τις αρχές του μήνα λόγω του τεράστιου όγκου των παραγγελιών που είχαν συσσωρευτεί, επανήλθε και όπως ενημερώνει τους καταναλωτές δέχεται εκ νέου παραγγελίες.

Ωστόσο, η αλυσίδα συνεχίζει να μην λειτουργεί την υπηρεσία της παραλαβής από το κατάστημα καθώς, όπως έχει ανακοινώσει από την πρώτη μέρα μέσω της ιστοσελίδας της «δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές». Σημειώνεται ότι το e-shop της εταιρείας είχε τεθεί ξανά εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown και όταν είχε επανέλθει οι παραγγελίες παραδίδονταν με καθυστέρηση έως και δύο εβδομάδων, με τους καταναλωτές να αγωνιούν εάν θα παραλάβουν πριν από τα Χριστούγεννα τα δώρα που είχαν παραγγείλει.

Αυτή τη στιγμή, εάν κάποιος επιχειρήσει να κάνει παραγγελία από το κέντρο της Αθήνας στο e-shop της εταιρείας που λειτουργεί ξανά, ενημερώνεται σχετικά με την εκτιμώμενη ημέρα παράδοσής της, ότι η εκτέλεση από το κατάστημα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19/12 και η παράδοση από την εταιρεία κούριερ θα γίνει την Τετάρτη, 23/12, δύο μέρες δηλαδή πριν από τα Χριστούγεννα.

Eπισημαίνεται τέλος ότι σε ανακοίνωσή της για τα οικονομικά αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου του 2020, η διοίκηση της εταιρείας έκανε λόγο για «χαμένη χρονιά» εξαιτίας της επιβολής περιορισμών με το κλείσιμο του λιανεμπορίου« κατά τη διάρκεια δύο σημαντικών περιόδων για τα μεγέθη της, το Πάσχα που αντιπροσωπεύει το 12% των πωλήσεων και των Χριστουγέννων που αντιπροσωπεύει το 33% των πωλήσεων».

Όσον αφορά στον Νοέμβριο, κατά τον οποίο έκλεισαν το σύνολο των καταστημάτων στην Ελλάδα και τα τριών από τα πέντε καταστήματα στην Κύπρο, σημειώνεται πως η επιβολή των αυστηρών περιορισμών οδήγησε τις πωλήσεις για τον συγκεκριμένο μήνα, να καταγράψουν μείωση κατά -35% περίπου διευρύνοντας τις συνολικές απώλειες για το 11μηνο στο -10,7% περίπου.

Διαβάστε επίσης:

Πώς λειτούργησε τo click away στα καταστήματα παιχνιδιών

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider