Πωλείται έναντι 1,45 εκατ. δολαρίων το φοιτητικό σπίτι του Μπαράκ Ομπάμα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πωλείται έναντι 1,45 εκατ. δολαρίων το φοιτητικό σπίτι του Μπαράκ Ομπάμα
Το ακίνητο βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πανεπιστημιούπολης του Κολούμπια, όπου ο Μπαράκ Ομπάμα σπούδασε πολιτικές επιστήμες.

Έναντι 1,45 εκατ. δολαρίων πωλείται το διαμέρισμα στο οποίο έζησε τα φοιτητικά του χρόνια ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Πρόκειται για ένα από τα συνολικά 39 διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας της οδού West 114th, σε μια ήσυχη έκταση μεταξύ της Broadway και της Riverside Drive, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πανεπιστημιούπολης του Κολούμπια, όπου ο Μπαράκ Ομπάμα σπούδασε πολιτικές επιστήμες.

Φυσικά το σπίτι έχει ανακαινιστεί, ωστόσο διατηρεί μερικά από τα βασικά του στοιχεία, όπως τα ψηλά ταβάνια και τα μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν άφθονο φως στο εσωτερικό, ενώ η θέα του είναι στον δεντρόφυτο δρόμο. Στο κέντρο του διαμερίσματος βρίσκεται το σαλόνι, ενώ διαθέτει και τραπεζαρία.

Το ακριβές χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο Ομπάμα έζησε στο διαμέρισμα δεν είναι σαφές, αλλά οι New York Times ανέφεραν ότι έζησε και σε ένα άλλο διαμέρισμα που βρίσκεται κοντά σε αυτό που είναι προς πώληση.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider