Με βραβεία ανώτερης γεύσης τιμήθηκε η ελληνική εταιρεία Philosofish στο φετινό διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας του International Taste Institute. Το λαυράκι, η τσιπούρα και το φαγκρί της επιχείρησης διακρίθηκαν ανάμεσα σε πάνω από 1.500 προϊόντα κατακτώντας το Superior Taste Award 2020 -Βραβείο Ανώτερης Γεύσης-2 αστεριών.
Η επιχείρηση Philosofish περιλαμβάνει 27 ξεχωριστά αγροτικά πάρκα, σε βάθη μεταξύ 30 και 70 μέτρων. Τα πάρκα βρίσκονται στη Στερεά Ελλάδα (Εύβοια & Φθιώτιδα) και στα Δωδεκάνησα (Ρόδος) και οι δραστηριότητες ιχθυοκαλλιέργειας υποστηρίζονται από κεντρικούς σταθμούς σίτισης και σιλό εφοδιασμένα με ζωοτροφές υψηλής ποιότητας.

Ένα success story στην ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια
Πριν δημιουργήσει τη δική του εταιρεία, ο ιδρυτής, Τζον Μπιτσάκος, ξεκινά την καριέρα του στην υδατοκαλλιέργεια αναλαμβάνοντας την κατασκευή ιχθυοτροφείων σε όλη την Ελλάδα. Αναπτύσσει νέες τεχνολογίες και μεθόδους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα και μαθαίνει πολλά από άλλους επιχειρηματίες. Τα χρόνια που ακολούθησαν επιδόδθηκε στη δημιουργία μιας αναπτυσσόμενης βιομηχανίας στην Ελλάδα.
Το 2020 Philosofish απέκτησε νέες μονάδες παραγωγής και αύξησε τη συνολική παραγωγική της ικανότητα από 4.000 μετρικούς τόνους σε 16.000 μετρικούς τόνους, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παγκόσμιους προμηθευτές ψαριών.