Η Mohegan Gaming & Entertainment άνοιξε ξανά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Mohegan Gaming & Entertainment άνοιξε ξανά
Ειδική προσοχή έχει δοθεί στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες η Mohegan λειτουργεί, καθώς στην ασφάλεια και την ευημερία των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Την επαναλειτουργία των επιχειρήσεών της ανακοίνωσε η Mohegan Gaming & Entertainment, εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς.

Κατά την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων, ειδική προσοχή έχει δοθεί στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες η Mohegan λειτουργεί, καθώς στην ασφάλεια και την ευημερία των επισκεπτών και των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης:

Την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο Μάριος Κοντομέρκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Mohegan Gaming & Entertainment, επιβεβαίωσε ότι οι εταιρείες της Mohegan είναι πολύ δυνατές, παρά την αρχική αβεβαιότητα με την κρίση του κορονοϊου, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ο όγκος των πελατών της Mohegan αυξήθηκε σε σχέση με αυτόν που ήταν πριν τον κορονοϊό. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Κοντομέρκος «βγαίνουμε από αυτή την κρίση αλώβητοι».

Σχετικά με το έργο στο Ελληνικό, ο κ. Κοντομέρκος δήλωσε ότι η πανδημία δεν έχει καθυστερήσει καθόλου τα σχέδια της Mohegan για την υλοποίηση του έργου. «Δεσμευόμαστε ότι το Ιnspire Athens θα γίνει ο νούμερο ένα ψυχαγωγικός προορισμός της Νότιας Ευρώπης» δήλωσε ο κ. Κοντομέρκος.

«Μέχρι να πάρουμε την τελική έγκριση, έχουμε μία μεγάλη ομάδα που εργάζεται στην Ελλάδα, 60 επαγγελματίες και τους συνεργάτες μας στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που δουλεύουν για το project αυτό. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε μόλις πάρουμε το πράσινο φως. Έχουμε κάνει ήδη λεπτομερή δουλειά για να διασφαλίσουμε ότι θα ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο κ. Κοντομέρκος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider