Επιχειρήσεις | Διεθνή
29-11-2019 | 08:30

Black Friday και στους αιθέρες… με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Μοιράσου το
Black Friday και στους αιθέρες… με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Το Business Insider συγκέντρωσε σε μια λίστα τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών για φθηνά εισιτήρια.

Στους ρυθμούς της Black Friday κινούνται και οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, μεταφέροντας στους αιθέρες τη «μάχη» των προσφορών και των εκπτώσεων.

Το Business Insider συγκέντρωσε σε μια λίστα τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών για φθηνά εισιτήρια που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ενώ το βέβαιο είναι πως όσο περνούν οι ώρες, ο κατάλογος των προσφορών θα μεγαλώνει!

Δείτε ποιες είναι: 

Όπως και η Air France, έτσι και η KLM προσφέρει τριπλάσια μίλια για πτήσεις από ΗΠΑ για Άμστερνταμ μετ’ επιστροφής.

Τα εισιτήρια θα πρέπει να τα κλείσετε από τώρα μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου για να δρέψετε τα οφέλη φθηνών πτήσεων μεταξύ 7 Δεκεμβρίου και 31 Μαρτίου.

Αντί για εκπτώσεις, η γαλλική Air France προσφέρει τριπλάσια μίλια για τους πιο συχνούς ταξιδιώτες-μέλη της για πτήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Γαλλίας μετ’ επιστροφής.

Τα εισιτήρια θα πρέπει να τα κλείσετε από τώρα μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου για να δρέψετε τα οφέλη φθηνών πτήσεων μεταξύ 7 Δεκεμβρίου και 31 Μαρτίου.

Η ισπανική Iberia προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προσφορών. Για να προλάβετε τα πιο φθηνά εισιτήρια για πτήσεις έως τις 27 Μαρτίου 2020, πρέπει να κάνετε τις αγορές σας έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Ενδεικτικά:

Πτήση Νέα Υόρκη-Μαδρίτη μετ’ επιστροφής με 272 δολάρια

Η ιρλανδική Aer Lingus προσφέρει εισιτήρια από 100 δολάρια για πτήσεις μετ’ επιστροφής από ΗΠΑ και Καναδά προς Ιρλανδία και υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ για business class, για τους ίδιους προορισμούς, τα εισιτήρια ξεκινούν από 200 δολάρια.

Τα εισιτήρια θα πρέπει να τα κλείσετε το αργότερο έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Οι προσφορές της Qatar Airways ξεκινούν από 150 δολάρια για πτήση μετ’ επιστροφής για economy και από 300 δολάρια για πτήση μετ’ επιστροφής για business class.

Τα εισιτήρια, ωστόσο, θα πρέπει να τα κλείσετε το αργότερο μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, ενώ οι προσφορές θα ισχύουν για πτήσεις από 11 Ιανουαρίου μέχρι και 19 Μαΐου.

Η Emirates «γιορτάζει» τη Black Friday με σημαντικές εκπτώσεις στα αεροπορικά εισιτήρια που ξεκινούν από 449 δολάρια σε μια πτήση μετ’ επιστροφής για economy και από 2.959 δολάρια για business class.

Οι μεγάλες προσφορές της Southwest ξεκινούν από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, ωστόσο όσο περνούν οι ώρες δεν αποκλείεται να προστεθούν νέες πτήσεις με πολύ φθηνά εισιτήρια.

Οι προσφορές της Delta για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια έχουν ξεκινήσει ήδη από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, ενώ όσοι κλείσουν τα εισιτήριά τους μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, θα δουν ακόμη μεγαλύτερες προσφορές.

Ενδεικτικά:

  • Πτήση Νέα Υόρκη-Άμστερνταμ μετ’ επιστροφής με 309 δολάρια.
  • Πτήση Ντιτρόιτ-Σαν Χοσέ (Κόστα Ρίκα) μετ’ επιστροφής με 507 δολάρια.
  • Μαϊάμι-Νέα Υόρκη μετ’ επιστροφής με 187 δολάρια.
  • Λος Άντζελες-Μιλάνο (Ιταλία) μετ’ επιστροφής με 639 δολάρια.
Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.