Αμπατζόγλου: Υπεύθυνη η ΚΕΦΕ - Υπό σκέψη το κατασταστικό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αμπατζόγλου: Υπεύθυνη η ΚΕΦΕ - Υπό σκέψη το κατασταστικό

Στην ΚΕΦΕ επιρρίπτει την αποκλειστική ευθύνη για το φιάσκο των εσωτερικών εκλογών ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αφήνοντας ανοιχτό το ζήτημα της αναθεώρησης του καταστατικού.

«Η εταιρεία αυτή που διορίστηκε από κάποιους κυρίους μας έφερε εδώ ώστε να μη γίνουν εκλογές. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του», τόνισε ο κ. Αμπατζόγλου. «Ο καθένας μπορεί να κάνει σπέκουλα στο πρόβλημα... Δεν θέλω να σχολιάσω, αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να δούμε τα επόμενα βήματα ώστε το κόμμα να προχωρήσει για την επόμενη ημέρα. Εμείς προχωρήσαμε με βάση το ισχύον κατάστικτο παρότι διαφωνούσαμε με αυτό» τόνισε ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη.

Ειδικά για το ενδεχόμενο αλλαγής του καταστατικού, το οποίο αναμένεται να εξελιχθεί σε νέο πεδίο διαμάχης μεταξύ των υποψηφιων, αρκέστηκε να σχολιάσει ότι πρόκειται για «πολιτικές αποφάσεις που δεν θα σχολιάσουμε, θα τις δούμε». Κατηγορηματικά απορρίπτει την αναθεώρηση του καταστατικού ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ.

Ο εκπρόσωπος του κ. Μεϊμαράκη ενημέρωσε, μάλιστα, ότι σε μερικές κάλπες με πρωτοβουλία τοπικών εφορευτικών επιτροπών είχε ξεκινήσει χειρόγραφη διαδικασία και τα αποτελέσματα αναδεικνύουν ως αναμφισβήτητο φαβορί των εκλογών τον κ. Μεϊμαράκη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider