«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάμε στη Μάγδα Φύσσα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου να κρίνει ως εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή.

«Δεν ήταν ποτέ αθώοι. Το γνώριζαν, το γνωρίζαμε» γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στα social media, μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

«Σήμερα η ελληνική Δικαιοσύνη το επιβεβαίωσε με μια απόφαση που θα μείνει στην ιστορία. Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία μας. Μέρα δικαίωσης και υπερηφάνειας» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Όλοι μας οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που δεν έσκυψαν και αγωνίστηκαν για να φτάσουμε εδώ. Στους μάρτυρες κατηγορίας, στους συνηγόρους και σε κάθε πολίτη που ένωσε το βηματισμό του με το αντιφασιστικό κίνημα» προσθέτει.

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ, όμως, το χρωστάμε στη Μάγδα Φύσσα. Για τον επίμονο και μοναχικό της αγώνα, εφτά χρόνια τώρα. Για τον Παύλο της, αλλά και για τα παιδιά όλων μας. Για να μπορούν να ζήσουν σε αυτή τη χώρα, χωρίς τη βία και το δηλητήριο του φασισμού καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης: