Εκλέγεται Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκλέγεται Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ η Σεμίνα Διγενή
Δυο εβδομάδες μετά τις ευρωεκλογές φαίνεται να οριστικοποιείται ο 21ος Ευρωβουλευτής από την Ελλάδα.

Έχουν περάσει περισσότερες από δυο εβδομάδες από τις Ευρωεκλογές, το τελικό αποτέλεσμα για τους σταυρούς όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Κι αν για τους υπόλοιπους υποψηφίους, τα πράγματα ήταν καθαρά από τις πρώτες μέρες, στο ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, υπήρξε ένα «θρίλερ».

Πιο συγκεκριμένα, με την καταμέτρηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου να έχει κολλήσει από τις αρχές του Ιουνίου λίγο πάνω από το 73% ο Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος, φαίνεται να προηγείται της Σεμίνας Διγενή για κάτι περισσότερο από 1000 ψήφους.

Η καταμέτρηση στα πρωτοδικεία της χώρας όμως φαίνεται πως έχει προχωρήσει και η φήμη θέλει την Σεμίνα Διγενή να έχει πάρει «κεφάλι» και να είναι εκείνη που εκλέγεται.

Μόλις τα νέα έγιναν γνωστά, η γνωστή παρουσιάστρια άρχισε να δέχεται τα συγχαρητήρια των φίλων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλιά της, στα συγχαρητήρια των φίλων της για την εκλογή της, ήταν πάντως ιδιαίτερα συγκρατημένα.

Η Σεμίνα Διγενή, παρέπεμπε σε ανακοινώσεις που θα γίνουν σήμερα Τετάρτη και που πιθανότατα θα είναι η παραίτησή της από την έδρα της στην Ευρωβουλή για να διεκδικήσει την εκλογή της στο ελληνικό Κοινοβούλιο στις εκλογές της 7ης Ιούλη.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider