Μπακογιάννης: Η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο, όχι σχολιαστή

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπακογιάννης: Η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο, όχι σχολιαστή

Τον «πολιτισμό της καθημερινότητας» έθεσε στο επίκεντρο των προτάσεών του για την Αθήνα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News», κάτι που για τον ίδιο περιλαμβάνει ζητήματα όπως η καθαριότητα, η ασφάλεια, το πράσινο, ο φωτισμός και η προσβασιμότητα.

«Παρουσιάσαμε 7 τοπικά σχέδια δράσης, ένα για κάθε Δημοτική Κοινότητα. Το στοίχημα είναι να αντιμετωπίσεις την κάθε Δημοτική Κοινότητα ως έναν ξεχωριστό δήμο», σημείωσε και πρόσθεσε ότι στόχος, ως προς τα οικονομικά της πόλης, είναι «με κάθε ευρώ που έρχεται στο ταμείο του δήμου, να πετυχαίνουμε το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών». Συμπλήρωσε, δε, ότι «ο δήμος δεν είναι ιδιωτική επιχείριση». «Δεν έχει σκοπό το κέρδος. Τα χρήματα είναι των δημοτών και πρέπει να γυρνούν σε εκείνους», σημείωσε.

Ακόμη, επισήμανε ότι «η Αθήνα χρειάζεται πραγματικό δήμαρχο, όχι παρατηρητή ή σχολιαστή», προκειμένουν να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το θέμα της ασφάλειας.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το χρόνο στον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές, τόνισε ότι «όποτε κι αν γίνουν, μπορούν να είναι η αφετηρία της προσπάθειας όλων μας να γυρίσει το κράτος ανάποδα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider