Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι την Πέμπτη οι ενστάσεις - Έρχονται ακόμη 70.000 voucher

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κοινωνικός Τουρισμός: Μέχρι την Πέμπτη οι ενστάσεις - Έρχονται ακόμη 70.000 voucher
Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του ΟΑΕΔ, που αφορούν τις 300.000 επιταγές Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί συμπληρωματικός πίνακας δικαιούχων με επιπλέον 70.000 επιταγές.

Από σήμερα μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουλίου (και ώρα 15.00) μπορούν να υποβάλλουν μία και μόνο ένσταση δικαιούχοι και πάροχοι που είχαν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021 και αποκλείστηκαν.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να:

- έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα,-αναφέρουν τον λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί) και
- τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής σάρωσης των δικαιολογητικών, οι Δικαιούχοι μπορούν να τα καταθέσουν στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 13:00.

Οι Πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους μέχρι την Πέμπτη, 23 Ιουλίου και ώρα 15:00. Δεν δίνεται η δυνατότητα στους Παρόχους να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στο αρμόδιο ΚΠΑ2. Να σημειωθεί ότι ένστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν εξετάζονται.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider