«Η προσοχή, η υπευθυνότητα και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και οδηγιών ασφάλειας είναι το μεγάλο στοίχημα για τους πολλούς ΜμΕ του εμπορίου και των υπηρεσιών, που αναλαμβάνουν την μεγάλη ευθύνη να επανεκκινήσουν δυναμικά αλλά και με ασφάλεια την ελληνική αγορά» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΠΕΒ, Βασίλης Κορκίδης.

Αναφερόμενος στο στην επαναλειτουργίας της αγοράς ο κ. Κορκίδης και υπογράμμισε τη σημασία να ενημερωθούν όλοι προσεκτικά σχετικά με τις επίσημες και υποχρεωτικές οδηγίες της πολιτείας για τα μέτρα δημόσιας υγείας και να τηρήσουν σχολαστικά, όλες τις συστάσεις για τη προστασία εργοδοτών, εργαζομένων και καταναλωτών.

«Σήμερα, ξεκίνησε μια νέα μέρα, αλλά και μια νέα καθημερινότητα την οποία πρέπει να συνηθίσουμε και να ζήσουμε μαζί της αρμονικά για άγνωστο καιρό ακόμα. Η αυστηρή τήρηση των μέτρων, των όρων και των κανόνων λειτουργίας από όλες τις επιχειρήσεις είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης μέρας. Ας την αδράξουμε με υγεία και ασφάλεια. Καλή αρχή με προσοχή!» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ.