Τρόμος στο Ανόβερο μετά από πληροφορίες για απειλή επίθεσης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρόμος στο Ανόβερο μετά από πληροφορίες για απειλή επίθεσης

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ανόβερο, στη σκιά των πληροφοριών πως σχεδιαζόταν επίθεση, τέσσερα μόλις 24ωρα μετά τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα που έπληξαν το Παρίσι.

Οι γερμανικές αστυνομικές αρχές βρίσκονται υπ’ ατμόν, διατάζοντας την εκκένωση του σταδίου του Ανόβερου, αλλά και συναυλιακού χώρου.

Εντολή ακύρωσης του φιλικού αγώνα Γερμανίας – Ολλανδίας

Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στο στάδιο του Ανόβερου, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Γερμανίας και της Ολλανδίας,.

Το γεγονός ανάγκασε τις αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν στην ακύρωση του αγώνα, ενώ διατάχθηκε άμεσα και η εκκένωση του σταδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο στάδιο βρισκόταν ήδη η Γερμανίδα Καγκελάριος, Angela Merkel, η οποία επρόκειτο να παρακολουθήσει τον αγώνα μαζί με μέλη της κυβέρνησής της, σε μια συμβολική κίνηση κατά της τρομοκρατίας και προκειμένου να σταλεί μήνυμα συμπαράστασης στη Γαλλία.

Εκκένωση συναυλιακού χώρου

Την ίδια στιγμή δόθηκε εντολή εκκένωσης και του συναυλιακού χώρου TUI-Arena στο Ανόβερο. Δεν έχει ωστόσο γίνει ακόμη γνωστό αν υπάρχει συγκεκριμένη απειλή και για τον συναυλιακό χώρο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider