«Προβάδισμα» Μπάιντεν με 141 εκατ. δολάρια στα έσοδα της προεκλογικής εκστρατείας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Προβάδισμα» Μπάιντεν με 141 εκατ. δολάρια στα έσοδα της προεκλογικής εκστρατείας
«Προβάδισμα» Μπάιντεν με 141 εκατ. δολάρια στα έσοδα της προεκλογικής εκστρατείας

Κατά 10 εκατ. δολάρια ξεπέρασε τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Τζο Μπάιντεν, στην προεκλογική εκστρατεία για τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, κατά τον προηγούμενο μήνα, η προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν συγκέντρωσε 141 εκατ. δολάρια, έναντι 131 εκατ. δολαρίων που συγκέντρωσαν οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, για την ίδια περίοδο.

O πιο αποδοτικός μήνας του 2020

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο Τζο Μπάιντεν, που είναι υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, αλλά και οι ομάδες που τον υποστηρίζουν συγκέντρωσαν ποσό 141 εκατ. δολαρίων τον Ιούνιο, που ήταν οικονομικά ο πιο αποδοτικός μήνας για την μέχρι τώρα προεκλογική εκστρατεία.

Παράλληλα, η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν συγκέντρωσε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα περισσότερα χρήματα από την προεκλογική εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του, του πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν ανακοίνωσε το οικονομικό αποτέλεσμα, λίγες ώρες αφού ο Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι σύμμαχοί του είχαν ανακοινώσει ότι συγκέντρωσαν τον Ιούνιο 131 εκατ. δολάρια.

New York Times: «Άνετο» προβάδισμα Μπάιντεν με 14 μονάδες

Με διαφορά 14 ποσοστιαίων μονάδων προηγείται έναντι του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των μειονοτήτων και των γυναικών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σήμερα.

Με ποσοστό 50%, ο Τζο Μπάιντεν εξασφαλίζει άνετο προβάδισμα έναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του (36%), βάσει της δημοσκόπησης που διεξήχθη από τους New York Times και το Siena College.

Όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα επικρατεί στην πρόθεση ψήφου μεταξύ των γυναικών, των νέων ηλικίας 18-34 ετών και των μειονοτήτων, ιδίως των μαύρων και των ισπανόφωνων Αμερικανών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider