Μία διαφημιστική καμπάνια μεγάλου μεγέθους κατά του Τζο Μπάιντεν, βασικού υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, ξεκίνησε χθες Πέμπτη, η προεκλογική εκστρατεία για την επανεκλογή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στις ΗΠΑ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εκστρατεία επανεκλογής του πρόεδρου Τραμπ αποφάσισε να στρέψει την προσοχή της στο παρελθόν του Μπάιντεν και αναμένεται να δαπανήσει τουλάχιστον 10 εκατ. δολάρια σε μία διαφημιστική εκστρατεία παναμερικανικού επιπέδου μέσω των αμερικανικών τηλεοπτικών δικτύων, ενημερωτικών εκπομπών, αλλά και μέσω του διαδικτύου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας βοηθός της εκστρατείας επανεκλογής, διατηρώντας την ανωνυμία του.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επίθεση της εκστρατείας επανεκλογής του Τραμπ κατά του Μπάιντεν, από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ.

Προεκλογικό «χαρτί» του Μπάιντεν ο κορονοϊός

Παράλληλα, η προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν ενεργοποιεί τη δική της επίθεση κατά του προέδρου Τραμπ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου πρέπει να είναι ένα δημοψήφισμα σχετικά με τους χειρισμούς του Ρεπουμπλικάνου προέδρου στην κρίση του κορονοϊού.