Ασπίδα ενάντια στην κρίση χαρακτήρισε τις επενδύσεις που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια ο ΟΤΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές που ακολούθησε την ανακοίνωση των οικονομικών του μεγεθών.

«Οι επενδύσεις των τελευταίων ετών συνιστούν ασπίδα για τον ΟΤΕ ενάντια στην κρίση» υποστήριξε ο κ. Τσαμάζ, για να προσθέσει πως ο οργανισμός επιδεικνύει εξαιρετική αντοχή, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα οικονομικά μεγέθη που ανακοίνωσε ο οργανισμός για το γ’ τρίμηνο. Ο επικεφαλής του ΟΤΕ χαρακτήρισε ιδιαίτερα ικανοποιητική την πορεία της σταθερής τηλεφωνίας για τέταρτο διαδοχικό τρίμηνο, καθώς και σημαντική την αύξηση της κίνησης δεδομένων στην κινητή τηλεφωνία.

Παρουσιάζοντας τη στρατηγική του ομίλου, ο κ. Τσαμάζ τόνισε πως στο γ’ τρίμηνο ο OΤΕ συνέχισε την εφαρμογή του επενδυτικού του προγράμματος, δαπανώντας περί τα 150 εκατ. ευρώ, για να επισημάνει στη συνέχεια πως, παρά τα capital controls, ο αρχικός στόχος για επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ για το σύνολο του έτους θα καλυφθεί.