Nέες αλλαγές στα προϊόντα που θα πωλούνται στο σούπερ μάρκετ - Ποια θα εξαιρούνται από τους περιορισμούς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Nέες αλλαγές στα προϊόντα που θα πωλούνται στο σούπερ μάρκετ - Ποια θα εξαιρούνται από τους περιορισμούς
Η υπουργική απόφαση αναμένεται να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ σήμερα, όπως προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα σούπερ μάρκετ κατ΄ εξαίρεση θα επιτρέπεται να πωλούν κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα και άλλα είδη που έχουν σχέση με την παροχή ζέστης, ενόψει του επερχόμενου ψύχους για το οποίο έχει προειδοποιήσει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το επόμενο τριήμερο, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας τη Δεύτερα το βράδυ στο Blue Sky.

Υπενθυμίζεται ότι από την προηγούμενη εβδομάδα ισχύει η απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης σύμφωνα με την οποία τα σούπερ μάρκετ δεν επιτρέπεται να πωλούν διαρκή αγαθά για όσο διάστημα τα υπόλοιπα καταστήματα παραμένουν κλειστά ώστε να μη μη δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στο Blue Sky "λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών δεν θέλουμε να αφήνουμε τον κόσμο να κρυώνει". Η υπουργική απόφαση αναμένεται να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ σήμερα.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι έχει μια αγωνία για να ανοίξουν τα καταστήματα τις γιορτές καθώς σε αντίθεση περίπτωση θα υποστούν μεγάλη ζημιά.

Διαβάστε επίσης:

Τι απαγορεύεται πλέον να πωλείται στα σούπερ μάρκετ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider